Προσπάθεια απαγωγής ανήλικου κοριτσιού στην οδό Παπαδιαμάντη;

Ανάστατοι είναι οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, από περιστατικό απαγωγής μαθήτριας, που φέρεται να συνέβη στην οδό Παπαδιαμάντη, κοντά στο παραπάνω σχολείο και συγκεκριμένα από το όχημα της οικογένειάς της, το οποίο είχε κάνει στάση σε κατάστημα ψιλικών, στις 25 Μαρτίου.

Με μήνυμα που στάλθηκε από γονιό σε άλλους συναδέλφους της, γίνεται αναφορά στο “περιστατικό” με λεπτομέρειες.

Επικοινωνήσαμε με στέλεχος της δημοτικής αρχής ο οποίος μας είπε πως και εκείνος πληροφορήθηκε σχετικά με το θέμα, όπως επίσης και για άλλα περιστατικά στην πόλη μας όπως στην πλατεία του “ΛΙΘΟΥ”, στην περιοχή του Τρίτου Νεκροταφείου κ.ά., το τελευταίο διάστημα, όπως έχει ενημερωθεί, αλλά δεν αποδείχτηκαν οι πληροφορίες που του δόθηκαν για τα δυο τελευταία (ΛΙΘΟΣ, Τρίτο Νεκροταφειο).

Στο τμήμα Ασφαλείας δεν έχει γίνει επίσημα κάποια καταγγελία, αλλά αρκετοί γονείς επικοινωνούσαν εχθές με αυτό, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Π”, οι δράστες όταν έγιναν αντιληπτές οι προθέσεις τους, επιβιβάστηκαν σε μαύρο Ι.Χ. και εξαφανίστηκαν. Όπως έγινε επίσης γνωστό, στη σπείρα υπήρχε γυναίκα καλοφτιαγμένη και καλοντυμένη μελαχρινή, ενώ  όλοι τους ήταν μελαψοί…

Όλα τα είχαμε σε αυτόν το δήμο, οι απαγωγές μας “έλειπαν”…

Πάντως γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα παιδιά μας και τα μάτια μας!!!