Συγχαρητήρια στο Δήμο – Ούτε δύο μήνες δεν άντεξαν τα μπαλώματα στο 12ο Νηπιαγωγείο!!!

Ούτε δύο μήνες δεν άντεξαν τα μπαλώματα που έκανε ο δήμος στο προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου.

Στα τέλη του Γενάρη που μας πέρασε, ο δήμος πήγε και έβαλε μπαλώματα στο προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου στην οδό Μακαρίου, αντί να αλλάξει την μοκέτα σε ολόκληρο.

Το Νηπιαγωγείο αυτό, όπως και τα υπόλοιπα στην πόλη μας, ελάχιστα πατήθηκαν από τους μικρούς αυτούς μαθητές αφού από τότε είναι κλειστά.

Παρ΄ ότι δεν την πάτησε κανένας όμως, η μοκέτα που τοποθέτησε ο δήμος έχει ξεκολλήσει, αποδεικνύοντας πόσο καλές δουλειές κάνει ο δήμος, όταν αναλαμβάνει να κάνει εργασίες που δεν είναι της αρμοδιότητάς του.

Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες και στους υπεύθυνους του έργου.

Πάντως η εφημερίδα μας από τότε είχε ενδοιασμούς σχετικά με την ποιότητα της εργασίας που έγινε τότε.

Γράφαμε σχετικά μεταξύ άλλων:

“Με μπαλώματα ο δήμος επισκεύασε την μοκέτα στο προαύλιο του 12ου Νηπιαγωγείου

Άντε να δούμε πότε θα γίνουν οι πραγματικές εργασίες στα προαύλια, γιατί αυτά τα μπαλώματα να δούμε πόσο θα αντέξουν στις βροχές…”

Οι φωτογραφίες με τις ξεκολλημένες μοκέτες είναι τραβηγμένες το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Λέτε να πήγε κάποιος και ξεκόλλησε τη μοκέτα για να βγάλει φωτογραφίες και να κατηγορήσει το δήμο για ανικανότητα; 

Πιθανότατα να είναι το ίδιο άτομο που έδιωχνε το σκυλί στα Ριμινίτικα για να μη το πιάσει ο δήμος. Το ίδιο άτομο που έβγαλε τα καπάκια από τα φρεάτια στο βουνό για να τα φωτογραφίσει, αφού πρώτα τα γέμισε σκουπίδια. Το ίδιο άτομο που έσπασε τις περιφράξεις των παιδικών χαρών. Το ίδιο άτομο που έδωσε ληγμένα ναρκωτικά στο σκυλί και το υπόλοιπο το κατανάλωσε με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι έγραφε. Το ίδιο άτομο που σπάει τις φούσκες από τα φωτιστικά στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”. Το ίδιο άτομο το οποίο πριν λίγους μήνες κάθε μέρα έκανε και από μία διάρρηξη στα σχολεία για να έχει να λέει. Το ίδιο το άτομο που έκλεψε ακόμα και την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων και πήρε ακόμα και την κολυμπήθρα. Το ίδιο άτομο που πάει λίγο αργότερα από την επισκευή της καθίζησης στην οδό Σίφνου και την χαλάει. Το ίδιο άτομο που προκάλεσε τη διαρροή των νερών στο τρίγωνο Κακίση και Μεσογείων. Το ίδιο άτομο που ξηλώνει την περίφραξη του μπάσκετ στην πλατεία του Προφήτη Ηλία. Το ίδιο άτομο που δημιούργησε τη χαβούζα κάτω από τα παράθυρα του ΚΕΦΑ. Το ίδιο άτομο που καίει τις λάμπες δημοτικού φωτισμού στις οδούς Μιχαλάτου και Κουντουριώτη και επί εβδομάδες τα σημεία είναι χωρίς φωτισμό, για να κατηγορήσει το δήμο.

Λέτε να είναι το ίδιο άτομο;

Πάντως ο Αντιδήμαρχος κ. Πουλάκης, έχει αναγνωρίσει το δράστη από το παπούτσι του, στην περιοχή “ΠΑΝΘΕΟΝ”, την Καθαρά Δευτέρα!!!

Ας δει μήπως και έχει αφήσει το αποτύπωμα του παπουτσιού του ο δράστης, πάνω στη μοκέτα, την ώρα που την ξήλωνε…