Νέος Πρόεδρος του ΒΕΠ ο συμπολίτης μας, Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας

Νέος Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) μετά την απροσδόκητη απώλεια του αείμνηστου Ανδριανού Μιχάλαρου αναδείχθηκε ο Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας.

Ο θάνατος του Ανδριανού Μιχάλαρου άφησε μεγάλο κενό στα πράγματα των επιμελητηρίων και στο επιχειρείν, και φορείς όπως το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, τηρώντας την συνέχεια και τη συνέπεια, πρέπει να συνεχίζουν το έργο τους για το κοινωνικό σύνολο, με παρακαταθήκη όσα έκανε και οραματίστηκε ο αείμνηστος συντοπίτης μας.

Ο Γιώργος Παπαμανώλης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ακαύστων υλικών για τους χώρους ενδιαίτησής των πλοίων (Πάνελ, Πόρτες, Οροφές Β-15) από το 1982.
Έχει σπουδάσει λογιστικά και διοίκηση επιχειρήσεων και έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια σχετικά με οικονομικά θέματα, ποιότητα και εξωστρέφεια.

Είναι Γενικός Γραμματέας και από τα ιδρυτικά μέλη του ναυτιλιακού cluster W.I.M.A (www.wima.gr).

Ο Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας, παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα υπήρξε αθλητής της Αντρικής ομάδας Χαντ μπολ του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα.