Ο Αντιδήμαρχος ανακάλυψε τον φωτογράφο, από το παπούτσι του!!!

Δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες κειμενάκι συμπολίτη μας, ο οποίος την Καθαρή Δευτέρα πήγε στην περιοχή ΠΑΝΘΕΟΝ στο βουνό, να πετάξει τον αετό του με τα παιδιά του.

Στο κείμενό του έγραφε: “Αφού ο δήμος γνώριζε πως συμπολίτες μας θα πάνε στο βουνό την καθαρή Δευτέρα, δεν θα έπρεπε να είχε φροντίσει για την ασφάλεια των επισκεπτών στο βουνό. Φρεάτια χωρίς καπάκια, παγίδες για μικρούς και μεγάλους. Έστω, κάτι να είχε μπει επάνω τους, π.χ. κάποιος κώνος, έως ότου παρθούν ολοκληρωμένα μέτρα και γίνουν τα απαιτούμενα έργα;” και μας έστειλε και σχετικές  φωτογραφίες (δημοσιεύσαμε μόνο μία).

Εχθές το απόγευμα λοιπόν υπήρξε δημοσίευμα από την εφημερίδα “δικαιοσύνη” με δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Πουλάκη (στο δημοσίευμα αναφέρεται ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος)  ο οποίος υποστηρίζει καταρχήν πως  ανακαλύφθηκε ποιος μας έστειλε τη φωτογραφία από το παπούτσι του!!!, το οποίο εικονίζεται σε αυτήν και κατά δεύτερον πως το καπάκι υπήρχε, και πως ο αναγνώστης μας προφανώς το αφαίρεσε για να βγάλει τη φωτογραφία.

Παρακάτω δημοσιεύουμε αυτούσιο το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Πουλάκη με το απλό ερώτημά μας, δηλαδή ο αναγνώστης μας έβγαλε το καπάκι, γέμισε το φρεάτιο με σκουπίδια, έβγαλε τη φωτογραφία και μετά τι έκανε το καπάκι το έβαλε ξανά στη θέση του ή το πήρε μαζί του;

Και οι άγρυπνοι φρουροί δεν τον πήραν χαμπάρι;;;

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

“…Στην φωτογραφία την οποία αναφέρετε και βρίσκεται αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται φρεάτιο στο οποίο έχει αφαιρεθεί το κάλυμμα και κάποιοι σχολιάζουν δυσμενώς το γεγονός. Όμως, κάτι διέφυγε στους όψιμους ζηλωτές της τάξης. φαίνεται καθαρά το παπούτσι του δράστη. Αυτό, τον πρόδωσε και συνέβαλε στην αναγνώρισή του.

Προφανώς, στην περίπτωση αυτή, το καπάκι αφαιρέθηκε εσκεμμένα, προκειμένου να τραβηχτεί η φωτογραφία από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό το ισχυριζόμαστε με σχετική βεβαιότητα, διότι ο χώρος είχε ελεγχθεί το πρωί και το κάλυμμα ήταν στην θέση του. Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά, αγαπάει και τον νοικοκύρη.»

Εμείς σαν εφημερίδα δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο, παρά:

Όνειρα γλυκά Αντιδήμαρχε, ή να σε αποκαλούμε πλέον Πράκτορα ΜΠΟΝΤ. ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ;;;

Σημ. “Π”: επικοινωνήσαμε με τον αναγνώστη μας και τον ενημερώσαμε σχετικά. Εκείνος μας έκανε την ακόλουθη Λακωνική δήλωση: “ο κ. Αντιδήμαρχος οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός στα όσα υποστηρίζει”.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΦΡΕΑΤΙΑ ΑΣΚΕΠΑ… ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ… ΛΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΤΑ ΦΥΤΕΨΕ Ο “ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ”;

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ “ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΑΚΙ