Έως το Πάσχα οι ανακοινώσεις του Υπουργείου για το Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας έως το Πάσχα ο υπουργός υγείας κ. Κουρουμπλής θα ανακοινώσει τα σχέδια του υπουργείου για το Νοσοκομείο της πόλης μας.

Απ’΄ότι μάθαμε ο κ. υπουργός συναντήθηκε με τους Δημάρχους Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, Αιγάλεω Μπίρμπα και Χαϊδαρίου Σελέκο και συζήτησαν σχετικά με το μέλλον του.

Φαίνεται το υπουργείο να καταλήγει στα εξής: Θα μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της πόλης μας κλινικές από το ΑΤΤΙΚΟΝ και το ΝΙΚΑΙΑΣ, ώστε και εκείνα να αποσυμφορηθούν αλλά και να αξιοποιηθούν οι δομές και οι υποδομή του Νοσοκομείου μας.

Όσον αφορά τις εφημερίες αυτές θα γίνονται ταυτόχρονα με τις εφημερίες του ΑΤΤΙΚΟΝ ίσως και με αυτές του ΝΙΚΑΙΑΣ.

Στόχος πάντως του Υπουργείου είναι, όπως μάθαμε, το Νοσοκομείο της πόλης μας να στελεχωθεί και σε αυτό να λειτουργήσουν όσες κλινικές έκλεισαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Με την ανακοίνωση των αποφάσεων του κ. Υπουργού για το Νοσοκομείο μας, θα ανακοινωθεί και το όνομα του νέου διοικητή και του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και της Γ’ Δ.Υ.Π.Ε.

Όπως πληροφορηθήκαμε το υπουργείο προσανατολίζεται, το άτομο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναδιάρθρωσης του Νοσοκομείου και της ορθολογικής λειτουργίας του να έχει σχέση με θέματα υγείας ή να προέρχεται από αυτόν και να έχει θητεύσει  στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.