Προοδευτική » “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” για Μενδώνη και Μάξιμο Μουμούρη

“Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ” για Μενδώνη και Μάξιμο Μουμούρη

Ανοικτή επιστολή σχετικά με την υπ. Πολιτισμού κ. Μενδώνη, της οποίας ζητείται η παραίτηση, καθώς επίσης και για δημόσια δήλωση που φέρετε να έκανε, σύμφωνα με την επιστολή, ο διευθυντής της Δραματικής Σχολής της πόλης μας κ. Μουμούρης, αναφέρεται η παράταξη του π. Δημάρχου κ. Καπλάνη “Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ”, η οποία έχει ως εξής:

Η παράταξη “Η δική μας πόλη” εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη δήλωση του διευθυντή της Δραματικής Σχολής του δήμου Αγίας Βαρβάρας, κ. Μάξιμου Μουμούρη.

Αγία Βαρβάρα, 28/02/2021

Η Δραματική Σχολή Αγίας Βαρβάρας υπέρ της κας Μενδώνη;

Μάξιμος Μουμούρης: «Δεν πρέπει η κυρία Μενδώνη να παραιτηθεί»

Τις τελευταίες εβδομάδες γινόμαστε μάρτυρες σωρείας καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου από γνωστούς ηθοποιούς -και μη- σε πρόσωπα που εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη της θέσης τους και προχώρησαν σε κακοποιητικές πράξεις. Οι ηθοποιοί, στην πλειοψηφία τους, καταγγέλλουν αυτά τα πρόσωπα, τάσσονται κατά τους και απαιτούν την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού, κας Μενδώνη.

Στην προσπάθεια των ηθοποιών να φωτίσουν τις σκοτεινές πλευρές του χώρου, δεν συντάσσεται ο γνωστός ηθοποιός και «διευθυντής» της Ανώτερης Δραματικής Σχολής Αγίας Βαρβάρας, κος Μουμούρης. Δημοσίως προχώρησε σε σοβαρή δήλωση ότι «η κα Μενδώνη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παραιτηθεί», ερχόμενος έτσι σε αντιπαράθεση με το Σωματείο Ηθοποιών, την ένωση σκηνοθετών και άλλων φορέων, καθώς και με το περί δικαίου αίσθημα. Δεν πρόκειται για μια απλή στήριξη προς την Υπουργό, αλλά για τον ίδιο επιβάλλεται να παραμείνει στη θέση της, προτρέποντάς την μόνο να «αναλογιστεί τι έχει συμβεί».

Υπάρχει κάποια σύνδεση του εν λόγω «διευθυντή» με την κα Υπουργό που σχετίζεται με τη Σχολή μας; Η συγκάλυψη της Υπουργού από τον «διευθυντή» έχει σχέση με τη μη επικυρωμένη θέση του; Η παραίτηση της Υπουργού, σε περίπτωση που δεν εισακουστεί η προτροπή του κου Μουμούρη, θα προκαλέσει αλλαγές στις πολιτιστικές δομές του Δήμου μας; Ο κος Μίχος συμφωνεί με τη δήλωση του κου Μουμούρη;

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!