Στο αμαξοστάσιο του δήμου, συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας

Στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, φιλοξενήθηκαν για ένα χρονικό διάστημα στο χώρο του σημερινού αμαξοστασίου στην οδό Σιπύλου.

Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο στέγαζε τις εργασίες του, στο κτήριο που σήμερα λειτουργεί το ΚΗΦΗ.

Σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες συνεδρίασης στο συγκεκριμένο χώρο, στην οποία παραβρέθηκε ο τότε Νομάρχης Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, εικονίζονται από αριστερά οι κ.κ. Κώστας Κακαράντζας Αντιδήμαρχος, ο αείμνηστος Μήτρος Σουλιμιώτης Δήμαρχος, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πάρις Βαμβακόπουλος Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νομάρχης συνοδευόμενος από Στέλεχος της Νομαρχίας, ο Γιάννης Γκούβαλης Δημοτικός Σύμβουλος και ο Δημήτρης Παρασκευάς Δημοτικός Σύμβουλος.

Άλλοι χώροι εκτός του παραπάνω, που φιλοξένησαν κατά καιρούς τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, μετά την μεταπολίτευση και θυμόμαστε ήταν: Το υπόγειο του ακινήτου που στεγάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη (Οδός Γούναρη), η αίθουσα του πρώτου ορόφου στην οδό Ελ. Βενιζέλου 55 (στοά), η ισόγεια αίθουσα της π. Δημαρχίας επί της οδού Αριστομένους και η σημερινή αίθουσα της Δημαρχίας στον 3ο όροφο.