Λίγες ώρες από το δημοσίευμά μας, ηλεκτροσυγκολήθηκε η πόρτα!!!

Γράφαμε προχθές Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σχετικά με την πόρτα που υπάρχει και οδηγεί στα εγκαταλελημμένα κτίρια του π. Λοιμωδών τα οποία σύμφωνα με συμπολίτη μας χρησιμοποιούν ναρκομανείς, αλλά δυστυχώς, μπαίνουν και παίζουν σε αυτά παιδιά, χωρίς να γνωρίζουν τους κινδύνους που καραδοκούν.

Ο συμπολίτης μας στην επιστολή του προς την εφημερίδα μας, έγραφε πως είχε απευθυνθεί στη διοίκηση του Νοσοκομείου και το Δήμο να βάλουν ένα λουκέτο και να κλείσουν την πόρτα η οποία βρίσκεται δίπλα στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, αλλά δεν εύρισκε άκρη, αφού δήλωναν αναρμόδιοι.

Απευθύνθηκε στην εφημερίδα μας και  έπραξε σωστά, όπως αποδείχτηκε, αφού αμέσως μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα από την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, η πόρτα όχι μόνο έκλεισε, όχι μόνο κλειδώθηκε, αλλά κολλήθηκε με ηλεκτροκόλληση για να μην ξανανοίξει, μετά από λίγες ώρες…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση λάβαμε από τον συμπολίτη μας, ο οποίος μας ενημέρωσε αρχικά για το πρόβλημα, επιστολή μετά το σφράγισμα της εισόδου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Με την παρούσα επιστολή, αυτή την φορά, θα μου επιτρέψετε να σας εκφράσω δημόσια τις πιο θερμές μου ευχαριστίες, για την στήριξη και την άμεση ανταπόκριση που δείξατε, όσον αφορά την εκπλήρωση του αιτήματός μου- (καταγγελία), με την δημοσίευσή του στην έγκριτη εφημερίδα σας. https://proodeutiki.gr/?p=118481&amp=1

Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα πως σήμερα 21/01/21 η πόρτα, που οδηγούσε στις εγκαταλελειμμένες κτηριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου “Λοιμωδών” και που αποτελούσαν παγίδες σοβαρού τραυματισμού των μικρών μας φίλων, επιτέλους ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ οριστικά!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι που υπήρξατε αρωγός της προσπάθειάς μου, μιας προσπάθειας που πραγματικά είχε βρεθεί σε αδιέξοδο.

Ας ελπίσουμε την επόμενη φορά που ενδεχομένως παρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα, δηλαδή που θ’ αφορά την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, η Τοπική Διοίκηση εξ αρχής και μόνο απ’ την αναφορά του προβλήματος έστω και προφορικά να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον που θα αφορά την λύση του, χωρίς περιστολές, χωρίς αναβολές, χωρίς “ναί μεν….αλλά”!!!

Η προστασία των παιδιών αποτελεί ευθύνη όλων, μα περισσότερο της διοικούσας Δημοτικής Αρχής!!!

Πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό ότι η φροντίδα και η πρόνοια των παιδιών έχουν υπέρτατη αξία και ότι όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα της προστασίας από κάθε είδους κίνδυνο!!!

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά σας στα δρώμενα του Δήμου μας.

Εύχομαι να συνεχίσετε να λειτουργείτε το ίδιο αντικειμενικά και αμερόληπτα και στο μέλλον!!!

                                                        Μετά τιμής
                                                               Λ.Σ.