Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας ζητά τη συμβολή όλων των φορέων για την επανασύνδεση του ρεύματος από τα νοικοκυριά

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να λειτουργεί με βάση τις ιδεοληπτικές, εμμονικές και πλέον ξεπερασμένες αντιλήψεις της υπέρ των ελίτ της χώρας, των ιδιωτών, των συμφερόντων της εις βάρος των λαϊκών στρωμάτων, των λαϊκών γειτονιών της χώρας μας. Μη υπολογίζοντας συνθήκες, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, ενοχής κι αμφιβολίας χτυπάει τα λαϊκά νοικοκυριά της Δυτικής Αθήνας.
Με την ανοχή της διοίκησης του δήμου, υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με τα ΜΑΤ, ξήλωσαν ρολόγια παροχής ρεύματος σε νοικοκυριά της Αγίας Βαρβάρας. Οι πληγέντες από την οικονομική και υγειονομική κρίση είναι μη υπολογίσιμοι, αδιάφοροι, κατώτεροι, αναλώσιμοι, γι’ αυτό και οι εξουσιαστές στρέφονται προκλητικά εναντίον τους.
Μάλιστα, αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες μετά την καταψήφιση τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ την 4/12, που προβλέπει τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και την απαγόρευση διακοπής παροχών ρεύματος, νερού, φυσικού αερίου, τηλεφωνίας και σύνδεσης στο διαδίκτυο σε πληθυσμιακές ομάδες πληττόμενες από την πανδημία της Covid-19.
Τέτοιες πράξεις εις βάρος των λαϊκών στρωμάτων της Δυτικής Αθήνας και γενικότερα είναι καταδικαστέες παντός καιρού πόσο μάλλον εν μέσω των τραγικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας ζητά τη συμβολή όλων των φορέων για την επανασύνδεση του ρεύματος από τα νοικοκυριά, που αφαιρέθηκαν, και την στήριξη όλων όσων μας έχουν ανάγκη.
Κύριοι διοικούντες, δεν είμαστε κατώτεροι, δεν είμαστε ανύπαρκτοι, δεν είμαστε αδύναμοι! Έχουμε φωνή, είμαστε παρόντες!