Απάντηση Πουλάκη σε Σαββίδη, σχετικά με τα υλικά αμιάντου και την απομάκρυνσή τους

 

Δημοσιεύσαμε στην εφημερίδα μας πριν λίγες ημέρες σχόλιο του π. Αντιδημάρχου της πόλης μας κ. Σάββα Σαββίδη, σχετικά με τα υλικά από αμίαντο και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνονται κατά την απομάκρυνσή τους από δημόσιους χώρους.

Λάβαμε εχθές απάντηση στο σχόλιό του, από τον Αντιδήμαρχο κ. Πουλάκη:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΠΟΥΛΑΚΗ σε δημοσίευμα σχετικά με την αποκομιδή υλικών αμιάντου

Με έκπληξη διάβασα άρθρο σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα, σχετικά με τις δηλώσεις πρώην αντιδημάρχου σχετικά με την αποκομιδή υλικών αμιάντου από τους δρόμους της πόλης.

Ο συγκεκριμένος, ως νυν Δημοτικός Σύμβουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει υπογράψει, εδώ και έξη μήνες, σύμβαση με εταιρία η οποία εξειδικεύεται στην μεταφορά αυτών, των επικίνδυνων για την δημόσια υγεία υλικών.

Προφανώς, όμως, ακολουθεί την τακτική του επικεφαλής του και δεν ασχολείται με το τι συμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ας μας ενημερώσει λοιπόν, μιας και επικαλείται την ιδιότητά του ως εργολάβος και πρώην αντιδήμαρχος, με ποιόν τρόπο μετέφερε και πού απέθετε η Διοίκηση Καπλάνη παρόμοια υλικά;

Και επίσης, ας μας πληροφορήσει πού αποθέτει και πώς μεταφέρει ο ίδιος σήμερα τα υλικά αυτά, μιας και ως εργολάβος οικοδομών αυτό αποτελεί ένα τμήμα της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Ας σκεφθεί, λοιπόν, ο εν λόγω κύριος «πρώην αντιδήμαρχος», τα έργα και τις ημέρες της Διοίκησης Καπλάνη και ας μετανοήσει -μαζί με τον επικεφαλής του- για τις «αμαρτίες» και τις ανεπάρκειές της. Να κουνάνε το δάκτυλο στην σημερινή Διοίκηση και τον Λάμπρο Μίχο, δεν μπορούν!

Και για να μην υπάρξει, ούτε ένα, περιθώριο αμφισβήτησης τον προσκαλώ, οποιαδήποτε στιγμή θελήσει, να προσέλθει στο Δημαρχείο και να πάρει συμβάσεις και τιμολόγια τα οποία αφορούν στην δική μας Διοίκηση. Βεβαίως, ευχαρίστως θα δεχθούμε την επίδειξη των αντίστοιχων εγγράφων για την προηγούμενη, δική τους.