“ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: Καλοδεχούμενη η αυτοκριτική του κ. Μίχου.  Έστω και αργά

                                           

                                                        Αγία Βαρβάρα 22-10-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλοδεχούμενη η αυτοκριτική του κ. Μίχου.  Έστω και αργά.

Διαπιστώνει τώρα ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο δήμαρχος» για το θέμα του κλεισίματος των Τραπεζών στη πόλη μας.

Παραδέχεται  πλέον την αδυναμία του.

Αργότερα θα παραδεχθεί ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και για πολλά άλλα προβλήματα της πόλης που παραμένουν άλυτα, όπως για παράδειγμα οι πυλώνες υψηλής τάσης, η ΒΙΟΧΡΩΜ κλπ.

Γιατί πάντα θα φταίνε οι άλλοι. Αυτό είναι το άλλοθι.

Για να δικαιολογήσει μάλιστα τη δική του ανημπόρια αφήνει αιχμές ακόμη και για τις δυνατότητες του Πρωθυπουργού!!!!

Θα αναρωτηθούν οι κατά τον Μίχο «αφελείς» δημότες: τότε γιατί υπόσχονταν την επίλυσή τους; Τις επιστολές γιατί τις έστειλε στον Υπουργό Οικονομικών κο Σταϊκούρα και τους ευρωβουλευτές;  Για τα μάτια του κόσμου;

Και θα απαντήσουν οι κατά τον Μίχο « κακοπροαίρετοι» και «θα σιγοντάρουν οι «επιτήδειοι»: Επειδή γνωρίζει πράγματι πολύ καλά ότι  «ο λαϊκισμός ποτέ δεν πεθαίνει».

Εκτός όμως από τις κινήσεις του «για τα μάτια του κόσμου», το πρόβλημα της εξυπηρέτησης και της ταλαιπωρίας των Δημοτών παραμένει.

Και επειδή τη χωροθέτηση των ΑΤΜ δεν την αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ούτε ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (ΕΕΜ ή SSM), ας αναλάβει ο Δήμος την πρωτοβουλία να διευκολύνει την τοποθέτηση ΑΤΜ, από τις τράπεζες,  στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στο Δημαρχείο ή γύρω από αυτό, για την εξυπηρέτηση των δημοτών.  Αυτό τουλάχιστον μπορεί να το παλέψει…

ΥΓ. Το κείμενο αυτό αναφέρεται σε άρθρο του κ. Μίχου για το κλείσιμο των καταστημάτων όλων των τραπεζών στη πόλη μας που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Προοδευτική».