Εξιχνιάστηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, η δολοφονία της 50χρονης συμπολίτισσάς μας

Εξιχνιάστηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, η δολοφονία της 50χρονης συμπολίτισσάς μας, πριν λίγη ώρα.

Όπως έγινε γνωστό η 15χρονη κόρη της παραδέχτηκε την εμπλοκή της στο στυγερό αυτό έγκλημα με τη συμμετοχή δύο 17χρονων αγοριών ενός Ρουμάνου και ενός Έλληνα.

Η κόρη και ο Ρουμάνος φίλος της προσπάθησαν να φύγουν στο εξωτερικό, αλλά την Κυριακή τους συνέλαβε η Αστυνομία στις Σέρρες.

Στη ΓΑΔΑ που τους προσήγαγαν παραδέχτηκαν τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

Ο τρίτος της παρέας Έλληνας 17χρόνος καταζητείται από την  ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης υποστήριξαν πως προέβησαν σε αυτό, επειδή το θύμα είχε συνεχούς καυγάδες με την κόρη της, εξ αιτίας του τρόπου ζωής της.

Τόσο η 15χρονη όσο και ο 17χρονος φίλος της έκαναν λόγο στις καταθέσεις τους για την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ έχει ομολογήσει και ο 17χρονος, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά. Το αγόρι από τη Ρουμανία, για μεγάλα διαστήματα, έμενε στο σπίτι του θύματος στην Αγία Βαρβάρα και τσακωνόταν συχνά με την 50χρονη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (6.11.2020) από συγγενικό της πρόσωπο, μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο όπου έμενε με τη 15χρονη κόρη της, μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος. Όπως διαπιστώθηκε, τόσο από τους αστυνομικούς, όσο και από τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, η άτυχη 50χρονη ήταν δεμένη πισθάγκωνα, ενώ και τα πόδια της ήταν δεμένα με μια ζώνη.

Το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την υπόθεση, οι δύο ανήλικοι φέρεται να σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και έναν μήνα.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο εξάμηνο. Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς, με τη 15χρονη να κατηγορεί τη μητέρα της για καταπίεση και την 50χρονη να έχει ενστάσεις για τη σχέση της με τον 17χρονο και τον γενικότερο τρόπο ζωής της.

Κάποια στιγμή η άτυχη 50χρονη φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή ήταν η αφορμή που έκανε τη 15χρονη και τον 17χρονο να συναποφασίσουν τη δολοφονία της 50χρονης

Αρχικά η 15χρονη και ο 17χρονος επιχείρησαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντάς της υπνωτικά χάπια σε κάποιο ρόφημα. Ο σκοπός τους, που ήταν να τη σκοτώσουν, δεν επετεύχθη τότε και στη συνέχεια έψαξαν για κάποιο δηλητήριο.