Δολοφονία 50χρονης : Εντοπίστηκε στις Σέρρες η 15χρονη κόρη της με έναν 17χρονο

Δραματική τροπή λαμβάνει η δολοφονία μίας 50χρονης γυναίκας στην πόλη μας, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η γυναίκα διέμενε με την 15χρονη κόρη της, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από τη μέρα εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που είναι ανήλικη εντοπίστηκε στις Σέρρες μαζί με έναν 17χρονο Ρουμάνο, με τον οποίο έμενε σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο. Και οι δύο προσήχθησαν και συνοδευόμενοι από τους αστυνομικούς, επιστρέφουν στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν το έγκλημα, έφτασαν μέχρι την περιοχή των Σερρών όπου εντόπισαν τους δύο ανήλικους, τους ακινητοποίησαν και τους μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα σε ένα εγκαταλελειμμένο συνεργείο στην περιοχή των Σερρών εντοπίστηκαν οι δύο ανήλικοι που προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν για την άγρια δολοφονία 50χρονης μέσα στο σπίτι της στην πόλη μας

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών εντόπισαν στις 4.30 το πρωί της Κυριακής ύποπτες κινήσεις μέσα στο εγκαταλελειμμένο συνεργείο. Εκεί εντόπισαν και προσήγαγαν μία 15χρονη και έναν 17χρονο.

Στο Τμήμα Σερρών διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη είναι η κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα. Η 15χρονη φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και μπέρδευε τα λεγόμενά της προς τους αστυνομικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπέρδευε το όνομα του 17χρονου –υπηκόου Ρουμανίας- φίλου της, τον οποίο αποκαλούσε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα.

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν από τις Σέρρες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να μεταφερθούν –πιθανόν αύριο Δευτέρα- στην Αθήνα για να εξεταστούν από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα.

Οι δύο ανήλικοι θα εξεταστούν για το κατά πόσο εμπλέκονται στη δολοφονία της 50χρονης στην πόλη μας, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η 50χρονη ζούσε με την κόρη της, ενώ είχε χάσει πέρυσι το σύζυγό της.

Ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών, όμως στελέχη της ΕΛΑΣ εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της υπόθεσης.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε αιμόφυρτη μέσα στο υπνοδωμάτιό της, συγγενικό της πρόσωπο που σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα διέμενε μόνη μαζί με τη 15χρονη κόρη της η οποία ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 50χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι. Μάλιστα ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα με υφάσματα, τη βασάνισαν και στη συνέχεια τη δολοφόνησαν. Το σπίτι ήταν άνω κάτω, υπήρχαν ίχνη εκτεταμένης έρευνας, χωρίς ωστόσο η πόρτα να έχει ίχνη παραβίασης.

Αυτό έκανε τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος.

Η 50χρονη μετά την απώλεια του συζύγου της ζούσε με την 15χρονη κόρη της τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί και αναζητείτο από τους αστυνομικούς. Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί της εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια και στην πολυκατοικία όπου διέμενε.