Ο πεζόδρομος Διομήδη Κομνηνού: Ένα όμορφο έργο καταστρέφεται, μέρα με τη μέρα…

Για τον πλακόστρωτο πεζόδρομο Διομήδη Κομνηνού, οποίος χωρίζει το Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” από το σχολικό συγκρότημα και μια μεγάλη ακόμα περιοχή της πόλης μας, έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά όπως φαίνεται θα χρειαστεί να γράψουμε και στο μέλλον, όσο ο Δήμος αδιαφορεί, εδώ και χρόνια.

Πολλές πλάκες του πεζόδρομου έχουν σπάσει, έχουν αποκολληθεί και έχουν εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα ένα σπουδαίο και όμορφο έργο να έχει γίνει επικίνδυνο για τους πεζούς αλλά και για τα οχήματα των μονίμων κατοίκων που δικαιούνται να τον χρησιμοποιούν.

Η ομορφιά του έχει αντικατασταθεί από τον κίνδυνο κάποιος να παραπατήσει και να τραυματιστεί ή κάποιο όχημα να πάθει σοβαρές ζημιές από τις βαθιές λακκούβες που έχουν σχηματιστεί ή να κοπούν τα λάστιχα του, από.

Παλαιότερα ο Δήμος προσπάθησε να καλύψει τα κενά με τσιμέντο, (η εφημερίδα μας είχε αντιδράσει τότε) υποβαθμίζοντας το πλακόστρωτο και το πραγματικό κάλος του.

Το ζητούμενο είναι πως θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την συνεχιζόμενη καταστροφή του, αφού καθημερινά σχεδόν ξεκολλάνε πλάκες από την επιφάνειά του, δημιουργώντας νέες  λακκούβες και να επαναφέρουμε στην αρχική του όψη, ένα έργο, ίσως το ομορφότερο στην πόλη μας.