Άγρια δολοφονία 50χρονης γυναίκας στην πόλη μας


Η άτυχη γυναίκα έμενε με την κόρη της που έχει εξαφανιστεί, με τον σύντροφό της, απ΄ ότι λέγεται – Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής – Τα πρώτα στοιχεία.

Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με ιδιαίτερα σκληρό και βάρβαρο τρόπο καθώς ο δράστης ή οι δράστες την έδεσαν χειροπόδαρα και τη μαχαίρωσαν στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, ενώ το σπίτι βρέθηκε ψαγμένο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εξακριβωθεί αν λείπει κάτι.

Μια συγγενής του θύματος, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε  στα τηλεφωνήματα της, ειδοποίησε την αστυνομία, και όταν οι Αστυνομικές Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα.

Το μυστήριο πυκνώνει καθώς η γυναίκα  έμενε σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην πόλη μας, με την 15χρονη κόρη της, η οποία έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ όταν συγγενικό πρόσωπο μπήκε στο διαμέρισμα της γυναικάς και ήρθε αντιμέτωπο με τη φρίκη.

Η 50χρονη μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Το σπίτι είχε ψαχτεί ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Αυτό τους κάνει να αναζητούν τους δράστες σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του θύματος. Αστυνομικοί συλλέγουν αυτή την ώρα δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τους χώρους του σπιτιού.

Ήδη τις έρευνες για το άγριο έγκλημα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.