Αναφορά στη Βουλή από Καφαντάρη με βάση την επιστολή της Ένωσης Γονέων του Δήμου μας

 

Με βάση την πλέον ολοκληρωμένη έως σήμερα, καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παιδεία στην πόλη μας και δημοσιοποίησε πρόσφατα η Ένωση Συλλόγων και Γονέων & Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας,  στέλνοντάς την παράλληλα και στους αρμόδιους φορείς και πρόσωπα, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρά Καφαντάρη κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τους Υπ. Παιδείας, Υγείας και  Εσωτερικών.

Η Αναφορά έχει ως εξής:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς την κ. Υπουργό Παιδείας
Προς τον κ. Υπουργό Υγείας
Προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

Θέμα: «Ελλείψεις σε προσωπικό (Διδακτικό και Βοηθητικό) στα σχολεία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, που καταστρατηγούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Η Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Χαρά Καφαντάρη, καταθέτει αναφορά προς τους κ. Υπουργούς, με θέμα:

«Ελλείψεις σε προσωπικό (Διδακτικό και Βοηθητικό) στα σχολεία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, που καταστρατηγούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Τα σχολεία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (από την έναρξη της χρονιάς), λειτουργούν με τεράστιες ελλείψεις και παραβλέψεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο σε κτηριακό επίπεδο. Ανεπάρκειες που καταστρατηγούν ακόμα και το βασικό υγειονομικό πρωτόκολλο, που έχει τεθεί για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών από τους συναρμόδιους φορείς.

Επισυνάπτεται σχετικό αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίας Βαρβάρας.

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, για την απάντηση σχετικά με τις ενέργειες των Υπουργείων για αποτελεσματική επίλυση του θέματος.

Αθήνα, 30/10/2020

Η καταθέτουσα Βουλευτής
Χαρούλα (Χαρά) Καφαντάρη

………………………….

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ