Στην ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο Σίμος Φειδαίος – Εγχειρίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος


Την απόκτηση του ταλαντούχου Σίμου Φειδαίου ανακοίνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου ο σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.

Ο 19χρονος υψηλόσωμος στόπερ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανερυθραϊκού, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε με το τμήμα κ17 του Απόλλων Σμύρνης.

Εν συνεχεία «μετακόμισε» στον Ήφαιστο, όπου με το ιστορικό σωματείο του Περιστερίου, την σεζόν 2017-2018 κατέγραψε 3 συμμετοχές στην Α΄ Αθήνας, την περίοδο 2018-2019 (Α΄ ΕΠΣΑ) έπαιξε σε 24 ματς, ενώ την χρονιά 2019-2020 (Α΄ κατηγορία) που ολοκληρώθηκε είχε 19 συμμετοχές.

Στα μέσα του καλοκαιριού, ο Φειδαίος ανακοινώθηκε ως μεταγραφικό απόκτημα από την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, που λαμβάνει μέρος στην διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής, αλλά πριν λίγο χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές διέκοψαν την συνεργασία τους και έτσι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, αποτελεί τη νέα μεταγραφή της ΑΠΕ.

………………….

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο Γιάννης που είχε έναν τραυματισμό χιαστού στο γόνατο, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο 401 ΓΣΝ, εχθές το πρωί και μετά από μια επιτυχή επέμβαση μετράει αντίστροφα για την επάνοδο του στα γήπεδα.