Ο κ. Νικητάκης προσφέρει υλικοτεχνική υποδομή, για ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου

Μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας κ. Σαρόπουλου και των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο μας, σχετικά με το αν αποδόθηκαν σωστά τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα που αφορούσε την καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων στη ΔΗΚΕΑΒ και τις δημόσιες αντεγκλήσεις τους, ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας κ. Νικητάκης Μιχάλης έκανε την εξής πρόταση:
Δήλωσε πως για να αποφευχθούν στο παρελθόν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις σχετικά με το τι και πως συζητείται κάποιο θέμα και τι αποφάσεις παίρνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο, προσφέρει την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα στους συμπολίτες μας να παρακολουθούν ζωντανά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να έχουν οι ίδιοι άποψη για όσων ακούγονται και λέγονται στην αίθουσα συνεδριάσεων.
Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης απαντώντας δήλωσε πως δεν είναι αρνητικός σε μια τέτοια προσφορά και κάλεσε τον κ. Νικητάκη να υποβάλλει επισήμως το αίτημα του, ώστε αυτό να συζητηθεί και να παρθεί σχετική απόφαση.