Με νέα επιστολή του ο κ. Αποστολάρας Φώτης, ανταπαντά σε εκείνη της κ. Αλεξάνδρας Φέγγη

Με νέα επιστολή του ο κ. Αποστολάρας Φώτης, ανταπαντά σε εκείνη της Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. κ. Φέγγη, με την οποία εκείνη έδινε απαντήσεις σε προγενέστερη του πρώτου, την οποία επίσης είχαμε δημοσιεύσει προ ημερών και αφορά τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας.

Ο κ. Αποστολάρας ένας από τους δύο υποψηφίους για την θέση του Διευθυντή αναφέρει μεταξύ άλλων στην καινούργια του απαντητική  προς την κ. Φέγγη, επιστολή του:

“Είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά το νόμο, γιατί είμαι αυτός που σας υπέδειξε πως γίνονται οι προκηρύξεις και οι επιτροπές γιατί όπως έχετε παραδεχτεί δεν το γνωρίζατε.

Πιθανώς δεν θέλετε να καταλάβετε ότι

α) Αυτός που έχει τα περισσότερα προσόντα καταλαμβάνει την θέση της προκήρυξης κι όχι αυτός που επιθυμούμε λόγω γνωριμίας.

Δημοσιεύστε τα προσόντα των υποψηφίων να γνωρίζει ο κόσμος. Μετά από καταγγελία που έχω καταθέσει ,προ διμήνου κατά της απόφασης του Δ.Σ. για την θέση του Καλ/κου Διευθυντή του Ωδείου κι αφού όπως λέτε έχουν γίνει όλα Νόμιμα γιατί δεν μου δείχνεται τα προσόντα του συν υποψηφίου που επέλεξε η επιτροπή ,μιας που όπως γνωρίζετε είστε υποχρεωμένοι βάσει Νόμου για λόγους διαφάνειας να μου δείξετε.

Γιατί το αποφεύγετε;”

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑ