Προσλήψεις στο Δήμο για την υπηρεσία καθαριότητας, σε χρόνο “μηδέν”…

Την Τρίτη 28 Ιουλίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και αποφάσισε την πρόληψη ατόμων για την ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας.

Πολύ καλά έπραξε γιατί το θέμα της καθαριότητας είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι δημότες το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους.

Δεν θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε άλλωστε με μία τέτοια απόφαση.

Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το ζήτημα της “σωστής” – “πραγματικής”  ενημέρωσης των ενδιαφερομένων  ανέργων συμπολιτών μας, κατά την άποψή μας.

Η Απόφαση για τις προσλήψεις λήφθηκε στις 28 Ιουλίου.

Ανακοινώθηκε στις 29 Ιουλίου.

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 30 Ιουλίου και

Η ημερομηνία λήξης δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων λήγει στις 30 Ιουλίου.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του Δημάρχου σχετικά με τις προσλήψεις αυτές, για τις οποίες πιστεύουμε πως χρειαζόταν περισσότερος χρόνος στους άνεργους συμπολίτες μας να ενημερωθούν, αλλά και να προλάβουν να εκδώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται, για να καταθέσουν αίτηση.

Σημειώνουμε πως δεν υποστηρίζουμε πως ο Δήμος παρατύπησε, απλά καταγράφουμε την άποψή μας, όσον αφορά τον ελάχιστο χρόνο που δόθηκε στους ενδιαφερόμενους που το πληροφορήθηκαν, όσοι το πληροφορήθηκαν να σπεύσουν.

Ο Δήμος σημειώνουμε επίσης, πως δεν μας ενημέρωσε σχετικά (δεν είναι υποχρεωμένος, άλλωστε), ώστε να  δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση για τις προσλήψεις, φυσικά ΔΩΡΕΑΝ, την οποία πριν λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε και δημοσιεύουμε, οπότε όσοι προλάβετε να συγκεντρώσετε και να καταθέσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έχετε λιγότερο από δύο ώρες, για να προλάβετε…