Με στάσεις εργασίας από αύριο, απαντά το Σωματείο Εργαζομένων στη στάση της Δημοτικής Αρχής

Με Επαναλαμβανόμενες Καθημερινές Στάσεις Εργασίας Εργαζομένων στο Δήμο μας από αύριο 1/7/2020, ώρα 07:00 π.μ. με ώρα 11:00 π.μ., απαντά το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο, μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να αποφασίσει να κάνει έφεση στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το οποίο δικαίωσε 27 εργαζομένους στο Δήμο μας.

Ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρξει αντίδραση των εργαζομένων στην στάση της Δημοτικής Αρχής και στο χειρισμό της όλης υπόθεσης.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο, αναφέρει μεταξύ άλλων:

“…Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργατών και Υπαλλήλων Δήμου Αγίας Βαρβάρας καταγγέλλει την προκλητική και αντεργατική στάση του Δημάρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου που επιλέγει να μην συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και να ασκήσει έφεση στη με αριθμό 589/2020 Δικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία μονιμοποιούνται είκοσι επτά (27) εργαζόμενοι στο Δήμο μας.

Κανένας Δήμαρχος και καμία επιτροπή «κρυμμένη» πίσω από κλειστές πόρτες δεν επιτρέπετε να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

Το αναφαίρετο δικαίωμα στην σταθερή και μόνιμη εργασία δεν μπορεί να αφαιθεί σε ευκαιριακές αποφάσεις «κλειστού τύπου» και να μην συζητούνται σε ανοιχτές δημόσιες συνεδριάσεις…”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ