Συνάντηση ΑΣΔΑ – Παπακώστα για το νοσοκομείο

Συναντήση του προέδρου του ΑΣΔΑ Ανδρέα Μποζίκα και των Δημάρχων των δήμων-μελών του, με την Υφυπ. Υγείας, Κ. Παπακώστα, για την παρεχόμενη πρωτοβάθμια φροντίδα από το Νοσοκομείο Δυτικής Αθήνας “Αγία Βαρβάρα”.

Η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο για το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αθήνας ‘’Αγ. Βαρβάρα’’.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Αναπληρωτής Διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Περικλής Αλεβίζος, ο Διοικητής του Γ.Ν.Δ.Α. ‘’Αγ. Βαρβάρα’’, Γιώργος Ηλιόπουλος, η Διοικήτρια του Π.Γ.Ν. ‘’ΑΤΤΙΚΟΝ’’, Ευαγγελία Γιαννακάκου, οι Δήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω, Ευθύμιος Ζάχαρης, ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, (Α.Σ.Δ.Α), Ανδρέας Μποζίκας. Ακόμα συμμετείχαν ο Διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, η Δ/ντρια της Δ/νσης Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου, Μαρία Καμμένου και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου, Θεόδωρος Κομματάς.