“Διατροφή και Παιδί” από τον ΦΑΡΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, παρά την κακοκαιρία η Ημερίδα “Διατροφή και Παιδί”, το Σάββατο 8 Νοέμβρη στο Σύλλογο Ποντίων Αγ.Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ” σε συνεργασία με την Α.Ο. Ελλάς Ποντίων Academy και ΑΕΚ FC Network Academy.
Την έναρξη έκανε ο Χρήστος Αποστολίδης Υπεύθυνος των Ακαδημιών, όπου αναφέρθηκε στο στόχο και τα αναμενόμενα επιθυμητά αποτελέσματα της Ημερίδας και στον Πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής ομάδας κ.Γιώργο Κοσμίδη. Κάλεσε τον μικρότερο αθλητή των Ακαδημιών, μόλις 4 ετών, να δώσει λουλούδια στην Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αγ.Βαρβάρας “Ο ΦΑΡΟΣ”, κ.Σοφία Σαββίδου, για τη φιλοξενία.
Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Προέδρου, η οποία τόνισε ότι <θα πρέπει να εντάξουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας και με σωστό διατροφολόγιο θα έχουν τα παιδιά πάντα επιτυχίες στις δραστηριότητές τους>.
Στη συνέχεια οι πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες τόσο των Ειδικών της HERBALIFE όσο και της Ψυχολόγου των Ακαδημιών κ. Μαγιάση, από το Κέντρο “Λόγος για Γνώση”, έδωσαν τη δυνατότητα και στα παιδιά και στους γονείς να μάθουν τους κανόνες μιας ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.
Στο τέλος της Ημερίδας δόθηκαν σε όλους υγιεινό θρεπτικό ρόφημα και ισοτονικά ποτά.
Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν για τη Χορηγία και τη στήριξη της Ημερίδας την Εταιρεία Σ.Ι.ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

— μαζί με Eleni NavΚεσοπούλου Σοφία,Μέλι Καραμαλτίδου and 14 ακόμη