Επιστολή του Δήμου για το άρθρο μας περί παραίτησης Γονή – Απάντησή μας…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αυτοτελές Τμήμα Δημάρχου

Αγία Βαρβάρα 7/4/2020

Αριστομένους 8
Τηλ: 213.2019365/6
Fax : 213.2019394 ΠΡΟΣ

Εφημερίδα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ»

Αξιότιμε κε Βαμβακόπουλε,

Γράψατε στην εφημερίδα σας σχετικά με την παραίτηση της κας Γονή, με στόχο προφανή να εκθέσετε και να υποτιμήσετε το δήμο και τις υπηρεσίες του.

Αυτό το συνάγουμε από τις εύκολες κρίσεις και επικρίσεις που μάλλον σχετίζονται με τη δική σας άγνοια και της κας Γονή και την κοινή αντιπολιτευτική σας διάθεση.

Η κα Γονή, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έστειλε την νέα παραίτησή της στις ΔΥΟ (2) Απριλίου, ώρα 22:13. Δηλαδή στις ΔΕΚΑ και ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ.

Στις 3 Απριλίου, έπρεπε να σταλεί η πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Υπήρχε περίπτωση να κληθεί ο επόμενος και να αναλάβει πριν ορκισθεί; Με τους δικούς σας νόμους μπορεί.

Θα έπρεπε να περιμένουμε τη νύχτα της Πέμπτης 2 Απριλίου, με όλο το τμήμα διοίκησης σε επιφυλακή για να βγάλουμε τις αποφάσεις, να ετοιμάσουμε τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας και να ορκίσουμε τον επόμενο πριν ξημερώσει.

Όπως αποδεικνύεται, ευκολία στους χαρακτηρισμούς έχετε και αντιπολιτευτικό στόμφο έχετε. Γνώση δεν έχετε.

Ξέρετε ότι δουλεύουμε με τους μισούς υπαλλήλους, κάνοντας διπλάσια πράγματα και με ειδικές συνθήκες. Σεβαστείτε την αλήθεια, την ευπρέπεια, τους κανόνες του «εύ αγωνίζεσθαι».

Η Προϊσταμένη
του Αυτοτελούς Τμήματος Δημάρχου
Ματίνα Λαζαράκη

Κοινοποίηση
Τοπικό Τύπο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Κυρία Λαζαράκη, όταν απαντάτε για υπηρεσιακούς λόγους, με επίσημο Δημοτικό έγγραφο, να προσέχετε την φρασεολογία σας και τα γραπτά σας.

Να παραθέτετε τα γεγονότα και να αποφεύγετε σαν υπάλληλος που είστε, χαρακτηρισμούς που δε δικαιούστε και απαγορεύετε να χρησιμοποιείτε (μιας και αναφέρεστε σε νόμους), προσέξτε το αυτό.

Επί του θέματος τώρα:

1ον: Η κ. Γονή έστειλε την πρώτη επιστολή της στις 29 Μαρτίου και ο Γραμματέας του  Δήμου, της απάντησε στις 2 Απριλίου, δηλαδή μετά από τέσσερις ημέρες. Αφήστε λοιπόν τα περί επιφυλακής του τμήματος…Από εκεί προήλθε η πρώτη καθυστέρηση.

2ον: Στην απαράδεκτη (ως υπάλληλος που είστε) για το ύφος επιστολή σας, ΔΕΝ διαψεύδετε ΤΙΠΟΤΑ από όσα γράφουμε στο ρεπορτάζ μας.

3ον: Από τη δεύτερη επιστολή της κ. Γονή (2 Απριλίου) έχουν περάσει 6 ημέρες και ο Δήμος δεν έχει στείλει ακόμα πρόσκληση στον κ. Δεδεγκίκα να ορκιστεί, στη θέση της κ. Γονή της οποίας η παραίτηση είναι γεγονός. Ούτε καν κάποια ανεπίσημη επικοινωνία. Μπορεί σήμερα αναγκαστικά να συμμετάσχει η κ. Γονή από τη Νάξο που βρίσκεται και εργάζεται στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά φροντίστε η ορκωμοσία του κ. Δεδεγκίκα να γίνει πριν την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. ή άλλων επιτροπών στις οποίες προφανώς θα συμμετάσχει…

Ελπίζουμε να μη θέσετε όλο το τμήμα διοίκησης σε επιφυλακή για να βγάλετε τις αποφάσεις και να ετοιμάσετε τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας και να ορκίσετε τον κ. Δεδεγκίκα, χωρίς άγχος…