Ο κ. Παναγιώτης Τσιμογιάννης Πρόεδρος στο Σύλλογο Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας

Ο κ. Παναγιώτης Τσιμογιάννης είναι ο Νέος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών της Αγίας Βαρβάρας “Απειρωταν” αφού συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Η εκλογή του κ. Τσιμογιάννη ήταν αναμενόμενη αφού σαν άτομο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους Ηπειρώτες συμπολίτες μας και όχι μόνο και με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, ο πλειοψηφών υποψήφιος αναδεικνύεται και Πρόεδρος του Συλλόγου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”

Ηπειρώτισσα, Ηπειρώτη! Αγαπητή φίλη, Αγαπητέ φίλε!

Νιώθω ως υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω θερμά, για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες για την εκλογή της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”.

Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους για τη συναδελφικότητα, το ενωτικό κλίμα και το υψηλό επίπεδο ευθύνης που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

Η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συναδελφικότητα αποτελούν τις πιο στέρεες βάσεις για ένα σύγχρονο λειτούργημα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του συλλόγου μας. Ο Σύλλογος μας, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι διαθέτει όλα τα παραπάνω εχέγγυα.

Η δύναμη που μου μετέδωσε η ψήφος σας με την οποία μου δώσατε τη δυνατότητα για την εκλογή μου ως πρόεδρος, αποτελεί ιδιαίτερη ευθύνη, ώστε η εκλογή μου να αποτελέσει ένα καινούριο αύριο για το Σύλλογο μας και το όραμα μας να γίνει πραγματικότητα. Σας είμαι ευγνώμων που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Τσιμογιάννης