Με 5άρα φιλοδώρησε η ΑΠΕ τον Νεοπεντελικό – Μόνη πρώτη στη βαθμολογία

Επίδειξη δύναμης και απόδειξη ότι δίκαια η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ, ήταν ο Κυριακιάτικος αγώνας της απέναντι στον ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟ.

Με το καθαρό σκορ 5 – 0 καθάρισε και αυτόν τον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Χαϊδαρίου “ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ” κάτω από τις επευφημίες των οπαδών και φίλων της.

Το σκορ άνοιξε ο Ρούσσος στο 20΄ με κτύπημα φάουλ. Ο σκόρερ αμέσως μετά την  επίτευξη του  τέρματος κατευθύνθηκε στην εξέδρα και αφιέρωσε το γκολ στον συνονόματο εγγονό του αποβιώσαντος Παναγιώτη Μπούκλη, μέσα σε στιγμές συγκίνησης σε ολόκληρο το γήπεδο.

Στο 22΄ ο Βασιλάρης διπλασίασε τα τέρματα της ΑΠΕ με πλασέ, για να κλείσει το Α΄ ημίχρονο με την ομάδα μας να προηγείται με  σκορ 3 – 0 με σκόρερ τον Παπαδόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει και ο Ρούσσος πέτυχε ακόμα ένα τέρμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4 – 0, ενώ στο 88΄ ο Βασιλάκος ολοκλήρωσε την επικράτηση με ένα πέμπτο τέρμα.

Τελικό σκορ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 5 – 0.

ΑΠΕ Αγία Ελεούσα: Ρούμπας, Παπαδόπουλος (60΄Μακρής), Μπίκος, Μενάι (46΄Βλαχόπουλος), Ξενάκης, Βασιλάρης, Κακαβάς,Παούρης, Σιδέρης (43΄Μαντατζής), Γιαννόπουλος (67΄Βασιλάκος), Ρούσσος