» Επικίνδυνο το πεζοδρόμιο της οδού Λεωνιδίου

Επικίνδυνο το πεζοδρόμιο της οδού Λεωνιδίου

Η οδός Λεωνιδίου είναι ένας μικρός δρόμος με ασυνήθιστη για το μέγεθός του κίνηση οχημάτων.

Σε αυτόν καταλήγει η οδός Αιόλου και στη συνέχεια τα  οχήματα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, απέναντι από το κτήριο του ΟΤΕ.

Στο πεζοδρόμιο της οδού Λεωνιδίου ΔΕΝ υπάρχει ούτε ένα δένδρο στους χώρους που προβλέπεται να είναι φυτεμένα, ενώ το πεζοδρόμιο είναι απαράδεκτο στο σημείο κοντά στο κεντρικό δρόμο.

Εάν κριθεί πως υπάρχει αρκετό πράσινο στην περιοχή, λόγω Άλσους “ΕΙΡΗΝΗ” και δεν είναι απαραίτητο να φυτευτούν και δένδρα στο σημείο αυτό (αν και ποτέ τα δένδρα δεν είναι περιττά, εκτός ειδικών περιπτώσεων όπως ΖΑΝΑΕ), ας επισκευαστεί το πεζοδρόμιο γιατί όπως είναι σήμερα εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς, αλλιώς ας φυτευτούν και δένδρα για να μην υπάρχει η εκκρεμότητα και ας επισκευαστεί και το πεζοδρόμιο.

Μιας και η κουβέντα για την οδό Λεωνιδίου τι γίνεται με το χώρο που υπάρχει στη γωνία με την Αιόλου και έχει και πινακίδα που αναγράφει πως είναι ιδιοκτησίας του Δήμου, ξεκαθάρισαν τα πράγματα για να αξιοποιηθεί;

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!