ΠΟΕ – ΟΤΑ: “Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κρύβεται… αλλά συνεχίζει να αυθαιρετεί…”

Σφοδρή απάντηση δίνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ στον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, με αφορμή την απάντηση του Αντιδήμαρχου κ. Σωτηρόπουλου, σε προηγούμενη ανακοίνωση του Συνδικαλιστικού Οργάνου των εργαζομένων στους ΟΤΑ, εξαιτίας της απόφασης του Δήμου να παραμείνει ανοικτός Παιδικός Σταθμός, κατά τις ημέρες που προβλέπεται αργία σε αυτούς.

Μεταξύ άλλων το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕ – ΟΤΑ το οποίο εκδόθηκε σήμερα λόγω της χθεσινής απάντησης του κ. Σωτηρόπουλου και μας εστάλη για δημοσίευση αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…
ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ…

Προτιμά να κρύβεται πίσω από τον Αντιδήμαρχό του κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος βάζοντάς τον να «υπογράψει» την Ανακοίνωση-Απάντησή του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών αντί να εκφράζει έστω τις δικές του απόψεις, μας μεταφέρει απλώς τις απόψεις του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου. Υποτιμά τον εαυτό του… εμείς θα απαντήσουμε στον ίδιο.

Τα παιδαγωγικά πρότυπα παγκοσμίως βασίζονται στις ανάγκες των παιδιών κ. Λάμπρο Μίχο και όχι στις ανάγκες των γονιών. Και είμαστε σίγουροι πως εάν τα παιδιά ψήφιζαν θα λαμβάνατε πιο σοβαρά τις δικές τους ανάγκες. Είναι αυτές οι ανάγκες που επέβαλαν το κλείσιμο των σχολικών μονάδων Σαββατοκύριακα, εορτές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαίρι. Οι ανάγκες αυτές είναι ακόμη πιο μεγάλες όταν αφορά σε Βρέφη και Νήπια μικρότερα των τεσσάρων (4) ετών. Και αυτές τις ανάγκες αγνοούν εκείνοι που αντιλαμβάνονται τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ως χώρους φύλαξης, με τους οποίους συντάσσεστε όπως κυνικά ομολογείτε.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΟΤΑ