Βραβεύτηκε η Santa Barbara Guitar Orchestra, στο Μέγαρο Μουσικής


Μουσική είναι η κίνηση του ήχου για να φτάσει την ψυχή και να της διδάξει την αρετή. Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα.

Μουσική είναι η ομορφιά του σύμπαντος.

ΠΛΑΤΩΝ
(απο Ερασμία Πολιτίδου)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλα αυτά τα παιδιά που οχτώ χρόνια τώρα χτίζουμε μαζί τα όνειρά τους, οπου μέσα απο την μουσική ανοιγουν τα φτερά τους και απογειώνουν την ψυχή τους!!!!

Και όπως είπε ο Πλάτων “η μουσική είναι η ομορφιά του Σύμπαντος” τα παιδιά είναι οι μεγάλοι πρεσβευτές της και ταξιδευτές της!!!

Ευχαριστούμε τον διεθνές σωματείο -οργανισμό  Gina Bachauer-Νικολάου Δούμπα και ιδιαίτερα τον πρόεδρό τoυ Constantine P. Carambelas-Sgourdas για την τόσο μεγάλη τιμη απόψε!!!!!

Our heroes
Santa Barbara Guitar Orchestra
Σπύρος Κουκάκης, Γιάννης Καπαθαναιάδης, Δημήτρης Τσάμπρας, Νικόλας Σαμαράς, Αγγελος Πίνας, Χρήστος Ανδριανός, Εύα Καλιακάτσου, Εφη Χουρσόγλου, Φωτεινή Χρυσοχοίδη, Αρετή Παπανικολάου, Διονυσία Γιαννικάκη, Δημήτρης Νάτσος, Λάμπρος Μίχος, Μιχάλης Τσακίρογλου, Μάξιμος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μαραγκός, Μανώλης Παπαδημητρίου.

Alexandros Paparizos