» Δύο διαρρήξεις κατοικιών με  24 ώρες διαφορά σημειώθηκαν στην πόλη μας

Δύο διαρρήξεις κατοικιών με  24 ώρες διαφορά σημειώθηκαν στην πόλη μας

Δύο διαρρήξεις κατοικιών με  24 ώρες διαφορά σημειώθηκαν στην πόλη μας.

Η πρώτη το απόγευμα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου, στις 7  η ώρα σε κατοικία στην οδό Καλαβρύτων. Οι δράστες έσπασαν το τζάμι από παράθυρο που υπάρχει στη βεράντα του σπιτιού και εισέβαλαν σε αυτό. Αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα είδη.

Η δεύτερη το απόγευμα της Δευτέρας την ίδια περίπου ώρα. Άγνωστοι παραβίασαν την εξωτερική πόρτα διώροφης κατοικίας στην οδό Μεσογείων και στη συνέχεια διέρρηξαν διαμερίσματα σε δύο ορόφους. Όταν οι κάτοικοι επέστρεψαν βρήκαν τα σπίτια τους άνω – κάτω. Σε πρώτη ματιά είδαν πως λείπουν λίγα χρήματα που υπήρχαν στα διαμερίσματα και κοσμήματα.

Αυτήν την ώρα τα θύματα των διαρρήξεων στην οδό Μεσογείων, είναι στο Α.Τ. της πόλης μας και καταγγέλλουν το γεγονός

Υπενθυμίζουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα, ο Δήμαρχος κ. Μίχος διαβεβαίωνε τους συμπολίτες μας στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” για τα επί πλέον μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί στην πόλη μας, με μοτοσυκλετιστές και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ να οργώνουν τους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας, επαναφέροντας το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της…

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!