» Η Ομοσπονδία Πωλητών Πανηγυριών μπλόκαρε την κλήρωση στο Δήμο για το πανηγύρι της Αγίας Βαρβαρας

Η Ομοσπονδία Πωλητών Πανηγυριών μπλόκαρε την κλήρωση στο Δήμο για το πανηγύρι της Αγίας Βαρβαρας

Κόντρα με απρόβλεπτη συνέχεια σημειώθηκε μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Ομοσπονδίας  Πωλητών Πανηγύρεων λόγω των νέων συνθηκών και τρόπου διάθεσης των θέσεων που θέλει να εφαρμόσει ο Δήμος για το φετινό Πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας, όπως μας πληροφόρησαν.

Το πρωί σήμερα 20 Νοεμβρίου, η Ομοσπονδία διαφωνώντας με την πρόταση της Διοίκησης  του Δήμου, ανέβαλε την κλήρωση των θέσεων  για την Παρασκευή και πιθανότατα να καταθέσει Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της Δημοτικής Αρχής, εάν επιμείνει ο Δήμος.

Έγινε μόνο εκείνη που αφορά τους πάγκους με τα εκκλησιαστικά είδη.

Σημειώνουμε πως τα έσοδα από το πανηγύρι του Δήμου ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ (πέρσι 107.000).

Ενημερώνουμε πως σχετικά με το φετινό πανηγύρι, η Δημοτική Αρχή σχεδίαζε να μετακομίσει τα περίπτερα του Συλλόγου Ποντίων και της Ένωσης Κρητών από το σταθερό τόσα χρόνια σημείο που τα στήνουν (Ελ. Βενιζέλου και Αγίας Λαύρας) στην πλατεία της Παναγίας Ελεούσας.

Η απάντηση που έλαβε ο κ. Μίχος και από τους δύο Φορείς ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα ο κ. Δήμαρχος να αναδιπλωθεί  και να μην επιμείνει, μπροστά στο ενδεχόμενο Κρήτες και Πόντιοι να απόσχουν από το πανηγύρι.

Του χρόνου όταν με το καλό η πλατεία θα είναι ανοικτή πιθανόν να στήσουν τα περίπτερά τους σε αυτήν.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!