» Παγκόσμια ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού, το 2ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας επιλέχθηκε να στείλει το μήνυμα σε όλη την επικράτεια

Παγκόσμια ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού, το 2ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας επιλέχθηκε να στείλει το μήνυμα σε όλη την επικράτεια

Με αφορμή τη Γιορτή για την παγκόσμια ημέρα Δικαιωμάτων του παιδιού, το 2ο δημοτικό σχολείο της πόλης μας επιλέχθηκε από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να στείλει το μήνυμα για τη σημασία της ημέρας σε όλη την επικράτεια.

Οι μαθητές του σχολείου συμμετείχαν σήμερα το πρωί, με ενθουσιασμό, σε ένα παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων για τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού και κατά πόσο αυτά είναι δεδομένα ή ζητούμενα για όλα τα παιδιά της γης.

Το παιχνίδι διοργανώθηκε από τη UNICEF.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το σχολείο παρουσίασε το εικαστικό έργο που είχε υλοποιήσει στο πλαίσιο του προγράμματος Guernica Kids Project με τίτλο “Η πόλη της ελπίδας και της χαράς”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι:

α) Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη

β) Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης

γ) Επικεφαλής του Ελληνικού παραρτήματος της UNICEF κος Lucio Melandri

δ) Διευθυντής της Γ’ Δ/νσης πρωτοβάθμιας κος Αδάμ Στάμος Αντιδήμαρχοι της πόλης μας κ.κ. Δ. Σωτηρόπουλος και  Γ. Πουλάκης.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!