Τις διέλυσαν το σπίτι μέρα μεσημέρι κλέφτες, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου

Μεταξύ μία το μεσημέρι και τέσσερις το απόγευμα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, άγνωστοι μπούκαραν σε κατοικία στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα διέλυσαν όλα προκειμένου να βρουν πράγματα αξίας να κλέψουν.

Έσπασαν την κλειδαριά της  σιδερένιας πόρτας που βρίσκεται στον κεντρικότατο αυτό δρόμο, λίγα μέτρα από τα φανάρια με την Βενιζέλου, μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βλέπετε τι έκαναν.

Καλέστηκε και έφτασε η Αστυνομία και αύριο πρόκειται να έρθει η σήμανση

Στο σπίτι κατοικεί ηλικιωμένη κυρία η οποία την ώρα της διάρρηξης ήταν ευτυχώς στο σπίτι της κόρης της.

Παρακάτω δημοσιεύουμε δήλωση της κόρης της ηλικιωμένης συμπολίτισσάς μας προς την εφημερίδα μας και φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπως το βρήκαν.

“Κύριε Βαμβακόπουλε καλησπέρα σας. Λέγομαι Σ. Α. και είμαι ιδιοκτήτρια του οικήματος επί της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου. Πριν από λίγο με ενημέρωσαν ότι η κλειδαριά στην μονοκατοικία όπου φιλοξενώ την μητέρα μου είχε σπάσει. Αυτό αντικρίσαμε μόλις μπήκαμε μέσα. Ευτυχώς η μητέρα μου ήταν σπίτι μου. Άγιο είχαμε!!!”

Αυτή η κατάσταση με τις συνεχείς διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες που σημειώνονται στην πόλη μας και συνεχώς αυξάνονται σε συχνότητα και θρασύτητα πρέπει να τελειώσει.

Δεν υποστηρίζουμε πως ευθύνεται η νέα Δημοτική Αρχή για το χάλι αυτό, αλλά σίγουρα κάτι οφείλει  να πράξει, απ΄ όσα προεκλογικά υποστήριζε και έταζε στον λαό της πόλης μας, περί ασφάλειας κλπ.