Λάμπρος Μίχος και στελέχη του στη Δημαρχία – Τους υποδέχτηκε ο κ. Καπλάνης – Καλό το κλίμα στη μεταξύ τους συνάντηση

 

Επέστρεψε σαν Δήμαρχος πλέον στο Δημοτικό Κατάστημα ο νεοεκλεγείς, κ. Λάμπρος Μίχος, την Παρασκευή 12 Ιουλίου το μεσημέρι.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη, έγινε δεκτός με στελέχη του, στο γνώριμο για εκείνον περιβάλλον.

Τους υποδέχτηκαν ο κ. Καπλάνης και οι Αντιδήμαρχοί του κ.κ. Ντάβιος, Σαββίδης, Κοσμίδου και Παγουρτζής και υπήρξε ευχάριστη οικειότητα μεταξύ όλων περίπου.

Οι δύο Δήμαρχοι είχαν μία ολιγόλεπτη συζήτηση στο γραφείο τους και στη συνέχεια εισήλθαν σε αυτό και οι υπόλοιποι.

Όσο διαρκούσε η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών, στον προθάλαμο παλαιοί και νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις και ευχές.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης καλωσόρισε τον κ. Μίχο και τους συνεργάτες του και τους ευχήθηκε καλή δουλειά για το καλό της Αγίας Βαρβάρας.

Ενημέρωσε τον κ. Μίχο  πως οι Διευθυντές και προϊστάμενοι του Δήμου θα δώσουν ότι στοιχείο αφορά τις δραστηριότητες, προγράμματα και έργα του Δήμου, όπως επίσης και οικονομικά στοιχεία που αφορούν κάθε θέμα.

Ο κ. Μίχος στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Καπλάνη για την ανταπόκριση στο αίτημά του να συναντηθούν και εξέφρασε την ευχή πως όλοι θα δουλέψουν για την εφαρμογή του προγράμματος που θα βοηθήσει την πόλη μας να καλυτερεύσει.

Ζήτησε να πληροφορηθεί τις επόμενες ημέρες τι έργα είναι προγραμματισμένα, ποια είναι σε εξέλιξη και ποια σύντομα θα ξεκινήσουν στο Δήμο. Επίσης ζήτησε να πληροφορηθεί ιδιαίτερα για το θέμα της Γέφυρας της Στέφανου Σαράφη και του γηπέδου στα Ριμινίτικα. Επιπλέον ζήτησε να πληροφορηθεί ποιοι εργαζόμενοι του Δήμου θα είναι σε άδεια τον Σεπτέμβρη που αναλαμβάνει.

Ενημέρωσε τέλος πως η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ενώ την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή του Προέδρου του (Βασίλης Βόσσος).

Το κλίμα ήταν γενικά καλό, αλλά αυτό βεβαίως δεν προεξοφλεί την διατήρησή του, όταν ξεκινήσει η νέα Δημοτική Περίοδος διάρκειας τεσσάρων χρόνων και τεσσάρων μηνών.

Μακάρι όμως να υπάρξει σύμπνοια και συνεργασία.