Η κ. Μαρία Κοντοδιού υπ. Δημοτική Σύμβουλος με τον Μιχάλη Γιάγκα

ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΟΔΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Αγία Βαρβάρα. Είμαι κόρη του Γιάννη και της Τασίας Κοντοδιού. Εδώ στην Αγία Βαρβάρα μεγάλωσα, πήγα σχολείο και έκτισα τη ζωή μου.

Η εικόνα της πόλη μου όμως σήμερα με θλίβει. Καμία δικαιολογία δεν είναι αρκετή για την κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά. Η έλλειψη οικονομικών πόρων, που συχνά επικαλούνται, δεν δικαιολογεί αυτή την προκλητική απραξία.

Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Γι’ αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μιχάλη Γιάγκα « Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

Η συμμετοχή μου σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Μιχάλη Γιάγκα . Ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές που έχει υπηρετήσει επάξια την τοπική αυτοδιοίκηση και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να ηγηθεί της δυναμικής πορείας της αναμόρφωσης του Δήμου μας. Για να γίνει όμορφη και ανθρώπινη η καθημερινότητά μας. Για να γίνει η Αγία Βαρβάρα μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ στην υπηρεσία των ανθρώπων της.