» Ενδιαφέρον του Δήμου για τη μη επαναφορά προαυλίου πολυκατοικιών, μετά από εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ

Ενδιαφέρον του Δήμου για τη μη επαναφορά προαυλίου πολυκατοικιών, μετά από εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ

 

Το ενδιαφέρον του Δήμου προκάλεσε χθεσινό μας δημοσίευμα που αφορούσε την εγκατάλειψη ανοιχτού χαντακιού στις πολυκατοικίες, μετά από εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ, επί τρεις περίπου εβδομάδες.

Συγκεκριμένα γράφαμε πως μετά από πολύωρη διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις πολυκατοικίες της οδού Βουτένης, η ΔΕΔΔΗΕ ήρθε αποκατάστησε τη βλάβη, αλλά το χαντάκι που ανοίχτηκε προκειμένου να επιδιορθωθεί το πρόβλημα, παραμένει ακάλυπτο, όπως και τα καλώδια.

Ο κοινός αύλιος χώρος τριών πολυκατοικιών είναι απροσπέλαστος και η εταιρεία που οφείλει να επαναφέρει την αυλή στην προτέρα κατάστασή της άφαντη, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος Θεμιστοκλής ενημέρωσε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στάλθηκε επείγουσα ηλεκτρονική επιστολή στην Εταιρεία προκειμένου να σπεύσει να αποκαταστήσει το προαύλιο των τριών πολυκατοικιών.

 

Πληροφορηθήκαμε πως εκτός της επιστολής ο Δήμος έστειλε στην εταιρεία και φωτοτυπία του δημοσιεύματός μας.

Δημοσιεύουμε νέες φωτογραφίες που μας έστειλαν σήμερα κάτοικοι των πολυκατοικιών για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Ο χώρος είναι απροσπέλαστος για μικρούς και μεγάλους και όταν βρέχει μετατρέπεται σε λασπότοπο μας είπαν.

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!