ΜΙΧΟΣ – ΡΕΜΠΗΣ 1 – 0, μέσω ΚΑΠΛΑΝΗ…

Πριν λίγες ημέρες (7 Ιανουαρίου), γράφαμε πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του κ. Ρεμπή, λόγω των σχολίων που έκανε ο δεύτερος κάτω από κείμενο του κ. Μίχου.

Μάλιστα διακινδυνεύσαμε την πρόβλεψη πως εάν τελικά ο κ. Μίχος καταφύγει στη δικαιοσύνη θα έχει σαν μάρτυρα κατηγορίας τον σημερινό Δήμαρχο της πόλης μας κ. Καπλάνη, βάζοντας σε δοκιμασία τις σχέσεις του με την διακυβέρνηση, αφού ο κ. Ρεμπής,  είναι στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Προτού λοιπόν γίνει γνωστό εάν ο κ. Μίχος κινηθεί νομικά, είχαμε την πρώτη μαρτυρία υπέρ του, από τον κ. Καπλάνη.

Συγκεκριμένα στην τηλεοπτική συνέντευξή του, που δημοσιεύσαμε νωρίτερα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ο κ. Καπλάνης δικαιώνει τον κ. Μίχο όσον αφορά την καθυστέρηση του έργου του γηπέδου στα Ριμινίτικα και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Ρεμπή.

Ο κ. Καπλάνης υποστήριξε τα παρακάτω (20΄της 30λέπτης συνέντευξης του):

“Ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μίχος κατόρθωσε και εξασφάλισε χρήματα από το Υπουργείο και την Ένωση Εφοπλιστών, για το γήπεδο στα Ριμινίτικα , αλλά ορισμένοι συμπολίτες μας αποφάσισαν να πάνε στο ΣτΕ και να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο και να αφήσουν την πόλη μας χωρίς γήπεδο επί 15 χρόνια. Ευτυχώς όμως η Περιφέρεια χρηματοδότησε την ανακατασκευή του γηπέδου και σήμερα η πόλη μας διαθέτει το γήπεδό της”.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε τα σχόλια του κ. Ρεμπή (τσεκαρισμένο εκείνο για το γήπεδο), που αφορούσαν τον κ. Μίχο και αποσπάσματα από το προφητικό άρθρο μας, περιμένοντας ανάλογες τοποθετήσεις από τον κ. Καπλάνη και για τα υπόλοιπα σχόλια του κ. Ρεμπή, είτε μέσω δημοσιευμάτων είτε στη δικαστική αίθουσα:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕΜΠΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: