Προοδευτική » Το Πάρκο Σκύλων υπάρχει, δεν λειτουργεί όμως όπως πρέπει…

Το Πάρκο Σκύλων υπάρχει, δεν λειτουργεί όμως όπως πρέπει…

Πριν λίγες εβδομάδες ο Δήμος εγκαινίασε το Πάρκο Σκύλων στο “ΑΛΣΟΣ ΜΗΤΕΡΑ”.

Οι ζωόφιλοι το υποδέχτηκαν με θετικά σχόλια όπως κι εκείνοι που θέλουν να πάνε βόλτα τα παιδιά τους στο Άλσος χωρίς την απειλή να εμπλακούν σε κάποια δυσάρεστη κατάσταση με ελεύθερα σκυλιά, είτε συνοδεύονται είτε είναι αδέσποτα.

Ενώ λοιπόν θεωρητικά στην πράξη όλα είναι μέλι – γάλα, στη πράξη υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν ώστε η λειτουργία του να ανταποκρίνονται στο σχεδιασμό του Δήμου.

Πληροφορηθήκαμε πως ορισμένοι κάτοχοι σκύλων δεν βάζουν τα ζώα τους εντός του Πάρκου για να τα ελευθερώσουν από το λουρί τους, αλλά τα αφήνουν ελεύθερα εκτός του περιφραγμένου χώρου, παρ΄ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο.

Επίσης οι συνοδοί σκύλων αποφεύγουν να γεμίζουν τις ποτίστρες με νερό, περιμένοντας κάτι τέτοιο να κάνει κάποιος εργαζόμενος του Δήμου, που δεν υπάρχει όμως στο χώρο.

Η καθαριότητα του επίσης είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την καλή λειτουργία του.

Γενικά η δημιουργία του χώρου χωρίς κάποια επίβλεψη και φροντίδα δεν πρόκειται να παίξει τον ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκε.

Επείγει λοιπόν ο Δήμος να κάνει κάτι ώστε το Πάρκο να μακροημερεύσει.

Οπωσδήποτε η παρουσία ατόμου φύλακα, επιβλέποντα, συντονιστή όπως θέλετε ονομάστε τον, είναι επιβεβλημένη.

 

Did you like this? Share it:

© 2017 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!