Έσπασε αγωγός στο υπό διαμόρφωση κομμάτι της Ελ. Βενιζέλου. Ποτάμι τα νέρα

Γύρω στις μία το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, μηχάνημα έργων που εργάζεται για τη διαμόρφωση και το άνοιγμα της Ελευθερίου Βενιζέλου ξήλωσε τροφοδοτικό αγωγό Υδάτων.

Τα νερά στην αρχή κατηφόριζαν προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και απλώνονταν στην οδό Πλατή,  αλλά εργαζόμενοι στο εργοτάξιο κατασκεύασαν αναχώματα και τα καθοδήγησαν και χύνονται στους αγωγούς Ομβρίων στη γωνία με την Κωστή Παλαμά, προκειμένου να αποφύγουν την καταστροφή του διαμορφωθέντος χωμάτινου επιπέδου της Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο τώρα ετοιμάζεται να δεχτεί ασφαλτοτάπητα.

Η ΕΥΔΑΠ έχει ενημερωθεί αλλά έως αυτή την ώρα 15:40΄ δεν έχει εμφανιστεί, ενώ τα νερά τρέχουν ασταμάτητα.

Εξ αιτίας της βλάβης μεγάλη περιοχή της πόλης μας έχει μείνει χωρίς νερό ιδιαίτερα αυτές τις ώρες που γυρνάνε στα σπίτια τα  παιδιά από το Σχολείο και είναι ώρα καθαριότητας και φαγητού.

Σύμφωνα με το μέγεθος της ζημιάς και επειδή πρόκειται για τροφοδοτικό αγωγό, η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως θα χρειαστούν ώρες για την αποκατάστασή της βλάβης.

Εκτός κι αν το συνεργείο που θα έρθει κάνει “ΜΠΑΪ – ΠΑΣ” από άλλο αγωγό και υδροδοτήσει σπίτια και καταστήματα, νωρίτερα.

Στις 15:30΄ επικοινωνήσαμε με το κέντρο βλαβών της ΕΥΔΑΠ στο τηλέφωνο 1022, αλλά δεν υπήρχε ακόμη ενημέρωση στο Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών.