» Στην τελική ευθεία τα έργα για την παράδοση της Ελευθερίου Βενιζέλου

Στην τελική ευθεία τα έργα για την παράδοση της Ελευθερίου Βενιζέλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η δημοτική αρχή παράλληλα με την κατασκευή του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στην πόλη μας έχει θέσει ως βασικό στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των βασικών υποδομών της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα για την παράδοση της κεντρικής οδικής αρτηρίας στην πόλη μας, η οποία παραμένει κλειστή λόγω των έργων κατασκευής του Μετρό, ενώ ήδη ολοκληρώθηκε η υπογειοποίηση του σταθμού της ΔΕΗ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 55.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γ. Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος Α. Λεωτσάκος επισκέφτηκαν τα συνεργεία που έχουν αναλάβει την ανακατασκευή του δρόμου και μίλησαν με τους υπεύθυνους της τεχνικής εταιρείας, επίσης ο Δήμαρχος συνομίλησε με δημότες και καταστηματάρχες της περιοχής ακούγοντας και λαμβάνοντας υπόψη τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις τους.

Οι πεζοδρομήσεις και η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδικής αρτηρίας σε συνδυασμό με τον φωτισμό του δρόμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και το έργο αναμένεται να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

Γραφείου τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!