» Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στην πόλη μας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στην πόλη μας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της “Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης”, κ. Γιώργος Καμίνης, πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο της πόλης μας.

Ο κ. Καμίνης πραγματοποιεί περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, προ των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου 2017.

Στην πόλη μας τον υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ντάβιος, Παγουρτζής και Σαββίδης. Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης απουσίαζε από την πόλη μας λόγω θλιβερού καθήκοντος στην Αρκαδία.

Σε ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση που ασχολήθηκε με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και τον υπό σύσταση πολιτικό φορέα, παρέστησαν ο Διευθυντής του Δήμου κ. Τσατσαμπάς, η Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Τσουλούφα, η Διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών κ. Σερμέα.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο κ. Καμίνης από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου της Δημαρχίας παρακολούθησε με ενδιαφέρον τα έργα που πραγματοποιούνται στην πλατεία Αγίας Ελεούσας για το Σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

Τον κ. Καμίνη συνόδευαν ο κ. Σπύρος Μίχος, π. Αντιδήμαρχος της πόλης μας και ο κ. Χάρης Λαζαρίδης.

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!