Ο συνδυασμός «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» στο χώρο κατασκευής του γηπέδου στα Ριμινίτικα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (26-5-2015)
Τον χώρο όπου θα κατασκευαστεί το γήπεδο στα Ριμινίτικα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, 26/5/2015, ώρα 10.00, αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», με επικεφαλής το Δημοτικό Σύμβουλο κο Μιχάλη Γιάγκα, με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία των έργων.


Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη, μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, παραδόξως το εργοτάξιο ήταν κλειδωμένο και δεν εκτελούνταν εργασίες, ενώ παράλληλα δεν εμφανίστηκε κανένας από την τεχνική υπηρεσία στο προκαθορισμένο ραντεβού.
Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και την επίκληση διαφόρων δικαιολογιών από την τεχνική υπηρεσία, κανονίστηκε νέα συνάντηση για την επόμενη μέρα στις 9.00 το πρωί. Όμως και αυτή η συνάντηση ματαιώθηκε, λίγη ώρα μετά, με επίκληση νέων δικαιολογιών περί φόρτου εργασίας.
Η αντιμετώπιση αυτή δημιουργεί έντονο προβληματισμό για τη σκοπιμότητα της συμπεριφοράς και εγείρει ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας και εκτέλεσης των έργων του Δήμου.
Ο συνδυασμός «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», δεν έχει σκοπό να απεμπολήσει το δικαίωμά του στην ενημέρωση και παρακολούθηση της πορείας των έργων που θα πρέπει να υλοποιούνται με κριτήρια αποτελεσματικότητας και διαφάνειας.