Μαρία Παπαδάκου: “Τα πρώτα γενέθλια της δημοτικής μας αρχής!”

Ίσως σήμερα να έσβησαν κεράκι στην εφημερίδα Δικαιοσύνη Σήμερα εεε τι λέω.. στην παράταξη του Δημάρχου. Έτσι όπως έσβησαν το κεράκι σβήνουν και οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας. Βέβαια έχουμε πάρει χρήσιμα μαθήματα.. ανεκτίμητα θα έλεγα.

Συλλάβαμε στυγερους εγκληματίες που με φονικό όπλο ένα στυλό απειλούσαν τις κούνιες και τις τσουλήθρες μας. Ευτυχώς που υπάρχουν φερέφωνα εεε τι λέω άξιοι(???) δημοσιογράφοι (??) να μας προστατεύσουν από την ακραία παραβατικότητα.

Άσχετα με το προηγούμενο θέμα (λέμε τωρα) μάθαμε πως είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία που στηλιτεύει και καταδεικνύει τα κακώς κείμενα (αν υπάρχουν, μπορεί και να μην υπάρχουν… λέμε τώρα).

Φυσικά τα κείμενα έρχονται και από στελέχη της παράταξης όπως μαρτύρησαν…

Μάθαμε πως όταν δεν είσαι δήμαρχος ζητάς από το δήμαρχο να πληρώσει τους εργαζόμενους.. όταν γίνεσαι δήμαρχος όχι μόνο δεν τους πληρώνεις αλλά φροντίζεις και να μείνουν χωρίς δουλειά κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του μοναδικού δημάρχου που κινήθηκε δικαστικά εναντίον των εργαζομένων προκειμένου να μην μονιμοποιηθούν.

Μάθαμε πως αν είσαι κουμπάρος έχεις σίγουρη θέση στο δήμο την οποία θα πάρεις, μάντεψτε γιατι..γιατί είσαι κουμπάρος!!

Μάθαμε ότι σημασία δεν έχει ποιος έφτιαξε το μετρό σημασία έχει ποιος το οικειοποιείται.

Μάθαμε πως είναι να νοσταλγείς την επταετία.. δεν ενημερώνεις κανέναν. αποφασίζεις μόνο σου διατάζεις μόνος σου.

Ο νυν-τεως-ερωτευμενος με την καρέκλα δήμαρχος μας , μας δίδαξε επίσης πολιτικό πολιτισμό, μέσα από τον τρόπο που διεξάγονται τα δημοτικά συμβούλια με επιθέσεις χυδαιότητες και τραμπουκισμους.

Μάθαμε ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του δήμου μας, η οικονομική μας επιτροπή πρέπει να λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα, αποκρύπτοντας τις εισηγήσεις των θεμάτων.

Υ.Γ. 1 ο αγιατρευτος έρωτας με την καρέκλα βρήκε στέγη στο δημαρχείο μας. Και είναι λογικό να φέρνει στην επιφάνεια πολιτικές του παρελθόντος.

Υ.Γ. 2 ελπίζω σε ένα χρόνο από τώρα να έχουμε ολοκληρώσει το εγχειρίδιο του τι να μην κάνει ένας (ξανά) δήμαρχος