Κάρτα νέων από τον ΑΣΔΑ

ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ο θεσμός της ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ έρχεται να καλύψει μία ανάγκη για τη διευκόλυνση των νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους, στη Δυτική Αθήνα, προκειμένου να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη τους σε μία περίοδο όπου τα οικονομικά των νοικοκυριών δοκιμάζονται έντονα.
Η ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ απευθύνεται στους νέους, τις νέες και τις οικογένειές τους της Δυτικής Αθήνας και τους δίνει τη δυνατότητα να προχωρούν σε αγορές με έκπτωση η οποία έχει συμφωνηθεί με τους συμβεβλημένους εμπόρους και επαγγελματίες της Δυτικής Αθήνας σε όλους όσους κατέχουν και επιδεικνύουν την κάρτα τους. (Το ποσοστό της έκπτωσης διαφέρει ανά επιχείρηση και αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ΑΣΔΑ.)
Με τον τρόπο αυτό οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν με μικρότερο κόστος.
Δικαίωμα απόκτησης της κάρτας έχουν όλοι οι νέοι που κατοικούν στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Η Κάρτα διανέμετε αρχικά σε όλους τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων. Η Κάρτα δεν θα περιλαμβάνει κανένα προσωπικό στοιχείο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’ όλα τα μέλη της οικογένειας.
Με την κάρτα αυτή δίνουμε ώθηση στην τοπική οικονομία της Δυτικής Αθήνας , καθώς επιδίωξή μας είναι η συνεχής σύναψη συμβάσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα όλων και περισσότερων καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή μας.
Οι έμποροί και οι καταστηματάρχες όλων των κατηγοριών εντάσσονται στο θεσμό ΔΩΡΕΑΝ για μία πενταετία αρχικά και ταυτόχρονα μπορούν να προβάλλονται μέσω του ηλεκτρονικού και έντυπου οδηγού που δημιουργούνται προκειμένου να γνωστοποιούνται στους κατόχους της Κάρτας οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν.
Ο θεσμός της ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ είναι μία έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης του ΑΣΔΑ και των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, αποδεικνύοντας τον ισχυρό ρόλο που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής και δράσεων αλληλεγγύης και τη θέλησή της να λειτουργούν και να προοδεύουν οι τοπικές επιχειρήσεις.
Στόχος μας είναι το πρόγραμμα αυτό να λειτουργήσει συστηματικά και συντονισμένα προκειμένου να μην αποτελέσει μία πρόσκαιρη κίνηση, αλλά να μπορέσει να γίνει σταθερό σημείο αναφοράς των νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους, των εμπόρων και της Αυτοδιοίκησης στη Δυτική Αθήνα.
Πληροφορίες για την Εκπτωτική Κάρτα Νέων στην Ιστοσελίδα: www.knda.asda.gr ή του ΑΣΔΑ:www.asda.gr
ΤΗΛ 210 57 45 826 (Εσωτερικό : 219)
Email: info@asda.gr

Για τον ΑΣΔΑ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Α. Μποζίκας