Προοδευτική » Αβεβαιότητα στο θέμα της εξυπηρέτησης συμπολιτών μας από την Πολεοδομία Αιγάλεω…

Αβεβαιότητα στο θέμα της εξυπηρέτησης συμπολιτών μας από την Πολεοδομία Αιγάλεω…

Η αβεβαιότητα συνεχίζει να κυριαρχεί όσον αφορά την “εξυπηρέτηση” των συμπολιτών μας από την Πολεοδομία του Αιγάλεω, μετά την 1η Ιουνίου, που λήγει η υποχρέωση του παραπάνω Δήμου να μας εξυπηρετεί.

Η καταληκτική ημερομηνία, αναφέρεται στην πρόσφατη επιστολή του δημάρχου της πόλης μας  κ. Μίχου, προς τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μίχος αναφέρει:

Μετά τις δύο επιστολές που αντάλλαξαν οι δύο δήμαρχοι Μίχος και Γκίκας, ο δικός μας Δήμος δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση επί του θέματος κι ενώ δεκάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται επί χρόνια, από τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην έκδοση οικοδομικών αδειών, ο Δήμος μας δεν τους ενημερώνει.

Ο Δήμαρχος του Αιγάλεω κάλεσε τον κ. Μίχο να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να μη ρίχνει τα βάρη στην υπηρεσία του γειτονικού μας Δήμου, για την κατάσταση που επικρατεί.

Όλα  λοιπόν εξαρτώνται από το Δήμο μας για να πάρει τέλος η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Ας πράξει ότι οφείλει να πράξει ο κ. Μίχος, διότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Γκίκας ήταν πολύ αυστηρός όσον αφορά στην απάντησή του στον κ. Μίχο και η επιστολή – απάντησή του στον δεύτερο ξεκίναγε ως εξής:

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!