Άμεση ανταπόκριση της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου, σε δημοσιεύματά μας…

Η χρησιμότητα των άρθρων μας όσων αφορά διάφορα μικρά ή μεγάλα προβλήματα της πόλης μας, πιστοποιείται καθημερινά από την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου, αφού τις περισσότερες φορές σπεύδουν, να τα λύσουν αυθημερόν.

Έτσι για μια ακόμα φορά είδαμε από το πρωί διάφορα συνεργεία να βρίσκονται σε σημεία τα οποία είχαμε αναφερθεί το τελευταίο διήμερο και να εργάζονται.

Κόβονται τα ξερά χόρτα από το γωνιακό οικόπεδο με ταμπέλα ότι πρόκειται για ιδιοκτησία του Δήμου (Αιόλου και Λεωνιδίου), καθαρίστηκε το τρίγωνο στη γωνία Καραολή και Αφροδίτης, τα κάγκελα όμως που έχουν γύρει πρέπει να σηκωθούν και να σταθεροποιηθούν οι βάσεις τους.

Επίσης έπεσε άσφαλτος στη γωνία Λυκούργου και Στέφανου Σαράφη, στην οποία συχνές βλάβες του αγωγού της ΕΥΔΑΠ, είχαν προκαλέσει προβλήματα στην ασφάλεια και την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Υπάρχουν βεβαίως ακόμα αρκετά σημεία που χρειάζονται κόψιμο και απομάκρυνση τα ξερόχορτα και τα σκουπίδια που υπάρχουν σε αυτά και εμείς θα συνεχίσουμε να τα επισημαίνουμε, αρκετές φορές μετά και από υποδείξεις συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν πως μέσα από την αναφορά που κάνουμε, τα προβλήματα λύνονται ταχέως…