Πολύ καλή και χρήσιμη η παρουσία της Σταυρούλας Μπαντούνα στον τηλεοπτικό σταθμό ALFA

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου, η συμπολίτισσά μας ψυχολόγος και δημοτική σύμβουλος κ. Σταυρούλα Μπαντούνα φιλοξενήθηκε ως ειδική επιστήμονας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑLPHA, στην εκπομπή του Μανώλη Κεφαλογιάννη “ΜΕΝΟΥΜΕ ALPHA”.

Η κ. Μπαντούνα με δομημένο και συγκροτημένο λόγο, παρουσίασε τρόπους προσέγγισης της αγοράς εργασίας στην μετά τον κορονοϊό εποχή και έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στους ανθρώπους που αναζητούν εργασία.

Πιο συγκεκριμένα ανέπτυξε μια στοχευμένη στρατηγική 5 σταδίων, αναλύοντας ταυτόχρονα τη χρησιμότητα της κάθε ενέργειάς και συνδέοντάς τη με τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας.

Τόνισε επίσης πόσο σημαντικό είναι να καλλιεργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης στην αγορά ώστε να αισθάνονται ασφαλείς όσοι ενεργούν και κυρίως οι εργαζόμενοι.

Αυτό που σημειώνουμε είναι οτι η κ. Μπαντούνα, όπως σχολίασαν και οι συντελεστές της εκπομπής, γνωρίζει εξαιρετικά καλά το αντικείμενό της.

Η δομή του λόγου της, το περιεχόμενο της παρουσίασής της,η χρήση παραδειγμάτων και η άψογη διαχείριση των ερωτήσεων που της απηύθυναν οι δημοσιογράφοι έκανε προσιτό το θέμα στους τηλεθεατές και τους έδωσε τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη γνώση με την πρακτική εφαρμογή της.