Τοιχογραφίες στα ακίνητα, στα οικόπεδα, απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”

Με τον διάσημο καλλιτέχνη στο χώρο των grafitis, ο οποίος είναι γνωστός ως “SAME 84”, θα συνεργαστεί ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Βουρλιώτης, υπεύθυνος αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη μας, για να δώσει μια ξεχωριστή νότα στα οικόπεδα απέναντι από την πλατεία του αναψυκτηρίου “Ο ΛΙΘΟΣ”, στα οποία όταν ξεκινήσουν ξανά τα έργα και ολοκληρωθούν θα υπάρχει ένας σημαντικός χώρος, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Σχεδιάζεται η απεικόνιση διαφόρων θεμάτων, στους εξωτερικούς τοίχους των ακινήτων που γειτνιάζουν με τα οικόπεδα, μετά τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών.

Ένα από τα πρόσωπα το οποίο θα απεικονίζεται, όπως μας ανέφερε ο κ. Αντιδήμαρχος σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, θα γίνει προσπάθεια να είναι παρόν κατά την τελετή των εγκαινίων του έργου και ίσως και να τα εγκαινιάσει.

Ήδη υπάρχουν επαφές μεταξύ Βουρλιώτη και του εν λόγω προσώπου και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, ο λαοφιλής Αντιδήμαρχος ελπίζει να το πετύχει.

Σημειώνουμε πως ο “SAME 84”, μεταξύ των εκατοντάδων gafitis,  έχει ζωγραφίσει και τον ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ στο δάπεδο του γηπέδου μπάσκετ στα Σεπόλια.

Το κόστος των τοιχογραφιών αυτών θα υπερβεί τις 9.000 ευρώ.