Επεισόδια στον Άγιο Νικόλαο για τον Επιτάφιο – 20 προσαγωγές από την Αστυνομία

Περίπου 70 με 80 άτομα κρατώντας σημαίες, συγκεντρώθηκαν, εχθές βράδυ Μεγάλη Παρασκευή, έξω από τον ναό του Αγίου Νικολάου στον Κορυδαλλό, πλησίον των ορίων της πόλης μας, στην οδό Ύδρας, (προέκταση της Παλ. Πολεμιστών).

Νωρίτερα, οι περισσότεροι εξ αυτών, με πομπή από μηχανάκια πέρασαν από δρόμους της πόλης μας φωνάζοντας συνθήματα, ενώ προπορευόταν των δικυκλιστών μαύρο Ι.Χ. με έναν εκ των επιβαινόντων να κρατά έξω από το παράθυρο του οχήματος σημαία κίτρινη με το δικέφαλο αετό (πιθανότατα να είναι αυτή που διακρίνετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά απαίτησαν να γίνει η περιφορά του επιταφίου διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τα έκτακτα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Στο σημείο έφτασαν σύντομα αστυνομικές δυνάμεις και υπήρξε ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια, με την αστυνομία να προχωρά σε πάνω από 20 προσαγωγές μεταξύ των οποίων και ατόμων που είχαν προσαχθεί πριν από λίγες ημέρες στην πόλη μας, για τη συγκέντρωση έξω από τον Προφήτη Ηλία, ενώ από τις συμπλοκές υπήρξαν μικροτραυματισμοί.

Με το παραπάνω επεισόδιο ασχολήθηκαν τηλεοπτικά κανάλια, το zougla.gr και άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.