Ηλεκτρονικοί υπολογιστές από την Ένωση Γονέων σε μαθητές των Λυκείων της πόλης μας

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας παρέδωσε τους πρώτους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε μαθητές της τρίτης τάξης των Α΄και Β΄Λυκείων της πόλης μας.

Σκοπός της αξιέπαινης πράξης της Ένωσης είναι να βοηθηθούν οι μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις μέσω της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Τους υπολογιστές έκανε δώρο στην Ένωση γνωστός συμπολίτης μας που κατοικεί πλέον εκτός Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος θέλησε να κρατηθεί η ανωνυμία του.

Προσπάθεια της Ένωσης είναι να καλυφθούν όσα περισσότερα αιτήματα μαθητών υπάρχουν και τους χρειάζονται και για αυτό τον λόγο έχει απευθυνθεί σε εταιρείες και παράγοντες για την προσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, προκειμένου να καλυφθούν όσον το δυνατόν περισσότερα αιτήματα και ανάγκες υπάρχουν.

Σημαντικό είναι  πως οι υπολογιστές μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς δεν θα επιστραφούν αλλά θα παραμείνουν στους μαθητές.

Σχετικά με την αξιόλογη αυτή προσπάθειά της η Ένωση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η Ένωση Γονέων Αγίας Βαρβάρας, συνεπής στη δέσμευσή της, παρέλαβε και ξεκίνησε σήμερα τη διανομή των πρώτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε ΜΟΝΙΜΑ ανάγκες που θα έπρεπε να έχει καλύψει ήδη το Υπουργείο Παιδείας, από τη στιγμή που μας οδήγησε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε ήδη μεγάλη ανταπόκριση. Ωστόσο οι ανάγκες είναι πολλές και η βοήθεια όλων απαραίτητη.

Για αιτήματα και προσφορές απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα τηλέφωνα:

Πρόεδρος Καζαντζής Κυριάκος 6947726200
Γενικός γραμματέας Κονταξής Λάζαρος 6970074740.

Καλή Ανάσταση